powered by www.bluechip.hu

Tesoro Alphaeon sorozat

by Karina
2019. July 30. 16:39
Címkék: , a, tesoro, gamer, szék, sorozat
Ismerd meg az Alphaeon S1 és S2 gamer székeket, amelyek megfelelnek a prémium elvárásoknak. Találj egy megbízható, kényelmes társra a mindennapokhoz.

Az Alphaeon S1 és S2 gamer székek felülete magas minőségű mesterséges PU bőrfelülete, innovatív megjelenése és légáteresztő kialakítása tökéletes a mindennapi használathoz és bármilyen környezetben megállja a helyét. Nagyobb ülőfelülettel, továbbfejlesztett szilárd kerettel, és az új tervezésű perforált szövettel ez a két modell a minimalista design, teljesítmény és a kiváló játékélmény egyvelege.


Alphaeon S1


Alphaeon S1


Alphaeon S1 

Új, perforált szövetfelület a jobb szellőzés érdekében

Kényelmes memóriahab ülőfelület és még jobb légáramlás. A Tesoro ezt a két tulajdonságot tartotta szem előtt az új széria megtervezése során.

Az S1 több órás használathoz lett tervezve. A perforált prémium mesterséges PU bőr felület javítja a szellőzést anélkül, hogy a technikai kialakítás vagy a kényelem veszélybe kerülne. Továbbá nagyobb sűrűségű memóriahabbal rendelkezik.

Az S2 modell az új hálós szövetfelület mellé, egy vastagabb, nagyobb sűrűségű memória bélést kapott, amely hosszan tartó kényelmet biztosít az egész napos használat során.

Stabil és erős acélváz

Az ülés és a háttámla erős acélvázból készült, maga a szék, egy 560mm széles csillag alakú alumínium talpon nyugszik. Magas minőségű PU versenykerekek biztosítják a könnyed mozgást bármely felületen.


Alphaeon S2


Alphaeon S2


Alphaeon S2

Könnyű állíthatóság

Az Alphaeon S1 és S2 különféle beállítási lehetőségeket kínál. Az új, finomított mechanizmusok nagyobb rugalmasságot biztosítanak. Ezek a modellek tartósabb, precízebb állító vezérlőket kaptak. A hosszabb háttámla 150 fokban dönthető, és állítható fej és deréktámasszal van felszerelve a kényelmes használat érdekében. Az Alphaeon sorozat fejlesztett alumínium 3D kartámasza 4 csavarral biztosított, így a hosszú élettartam garantált. 



EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

79 900 Ft
Nettó: 62 913 Ft
79 900 Ft
Nettó: 62 913 Ft
79 900 Ft
Nettó: 62 913 Ft