powered by www.bluechip.hu

Szeptember végén érkezik az Arctic Freezer 50 TR

by Karina
2019. August 26. 13:40
Címkék: tr, 50, freezer, arctic, az,
Az Arctic Freezer 50 TR egy kéttornyú CPU-hűtő, két P sorozatú ventilátorral és push-pull konfigurációval. Rendkívül erős hűtési megoldás az AMD STR4 Threadripper CPU-hoz, amely képes lehűteni a 32 vagy 64 magos processzorokat is. Ez az első teljes RGB-vel felszerelt Arctic hűtő, amely maximálisan testre szabható.


Maximálisan testre szabható RGB világítás

A Freezer 50 TR-be beépített 13 A-RGB LED világítás egymástól függetlenül, önállóan vezérelhető. Kompatibilis a vezető alaplapgyártók termékeivel, hogy a lehető legegyszerűbb felhasználás érdekében.

Az Arctic egyedi A-RGB vezérlője lehetővé teszi, hogy élvezzük az izgalmas RGB világítást akkor is, ha az alaplapnak nincs A-RGB csatlakozója. A vezérlő szabadon elhelyezhető a gépházban, és a mellékelt távirányítóval teljes kontroll alatt tarthatod az effekteket és a színeket.


Két tornyú tervezés és 8 hőcső

Két masszív, aszimmetrikus ikertorony több hűtőfelület biztosít, míg a 8db U alakú Direct Touch hőcső biztosítja a jobb hőelosztást és a gyorsabb hőelvezetést. Ez lehetővé teszi a lehető legnagyobb hűtési teljesítmény elérését, így a Freezer 50 TR az egyik legerősebb CPU hűtő.


Ideális légáramlás

A Freezer 50 TR-ben két push-pull konfigurációval működő P ventilátor dolgozik. Egy 120mm-es és egy 140mm-es ventilátor vezeti a levegőt a jobb hűtési teljesítmény érdekében.

P ventilátorok előnyei:

-          Magas statikus nyomás a fokozott hűtési teljesítmény érdekében
-          Széles RPM tartomány
-          Alacsonyabb fogyasztás
-          Kevesebb vibráció
-          Meghosszabbított élettartam
-          Kiváló minőségű csapágy