powered by www.bluechip.hu

Kiváló irányítás minden billentyűleütéssel

by Lizzy
2019. October 25. 10:21
Címkék: razer
A Razer Tartarus Pro a korlátlan irányítás érdekében - a Razer™ Analog Optical Switches kapcsolókkal - biztosítja a felhasználók számára a többlépcsős bevitelt


A Razer elismert Tartarus keypad-családjának legújabb tagja az első olyan keypad, amely analóg optikai kapcsolókkal van felszerelve, hogy a játékosok számára kiemelkedő irányítást biztosítson a játékok során.A Tartarus Pro Razer™ Analog Optical Switches (analóg optikai) kapcsolókkal rendelkezik, amelyekkel a keypad képes arra, hogy érzékelje az egyes gombok lenyomási mélységét. Ez lehetővé teszi a Tartarus Pro számára, hogy a játékvezérlők karjaihoz hasonló, analóg bevitelt szimulálja. Ezen felül a játékosok a működtetési pontot is beállíthatják 1,5mm - ha gyorsabb billentyűleütéseket szeretnének - és 3,6mm - amennyiben a hosszabb gombnyomás a cél.


A Razer analóg optikai kapcsolók lényege az infravörös fénysugár, amely áthalad a kapcsolók szárán, miközben a szenzor az áthaladó fény mennyiségének függvényében érzékeli a kapcsoló lenyomásának mértékét. Ezáltal a kapcsolók képesek arra, hogy ugyanazon a billentyűleütésen belül a bevitel lépcsőzetes szintjeit érzékeljék.

A tapasztalt felhasználók a kétfunkciós gombok előnyeit kihasználhatják, ahol minden gombhoz két funkciót rendelhetnek - egyet, amelyet a részleges lenyomás, és egy másikat, amely a teljes billentyűleütés vált ki. A kétfunkciós billentyűkkel a Razer Tartarus Pro megkönnyíti az összetett gombnyomások végrehajtását, a felhasználó játékstílusához és igényeihez alkalmazkodva pedig magasabb szintre emeli a játékélményt is.


A Tartarus Pro 32 programozható billentyűvel - köztük egy nyolcirányú hüvelykujj-paddal - rendelkezik. A nyolc, gyorsan váltogatható profil lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan ugráljanak a beállítások vagy a készség-csoportok között egy oldalsó gomb segítségével, amely azonnali profilváltást eredményez.

A Tartarus Pro bármely billentyűzet testreszabható alternatívájaként használható, analóg bevitele révén pedig integráció nélkül, minden gamepad-támogatással rendelkező játékkal kompatibilis.