powered by www.bluechip.hu

Urald a mezőnyt a Razer Huntsman Minivel

by Lizzy
2020. July 28. 11:56
Címkék: razer

A Razer nem régiben jelentette be a Huntsman Mini 60%-os, optikai gamer billentyűzetet. Ez az új, rendkívül kompakt formájú billentyűzet annak a Huntsman családnak a legújabb terméke, amelynek tagjai az iparágban vezető - a hagyományos mechanikus kapcsolókat mind a sebesség, mind a válaszidő tekintetében felülmúló - optikai kapcsolókról ismertek.


A 60%-os billentyűzet felemelkedése

A Huntsman Mini kielégíti a gamerek növekvő igényeit egy kompakt, nagy teljesítményű billentyűzet iránt. E gamerek közé tartoznak például az olyan professzionális Fortnite játékosok, mint Ceice és Cloakzy, mivel a rendkívül kompakt kialakítás tökéletesen illeszkedik a versenyek alatt rendelkezésükre álló, korlátozott asztalméretekhez.

A Huntsman Mini a teljes méretű billentyűzetek méretének körülbelül 60%-át foglalja el, miközben megtartja a játékoz elengedhetetlen összes billentyűt. A normál esetben a teljes méretű billentyűzetek dedikált gombjaihoz hozzárendelt funkciók itt másodlagos funkciókként - a billentyűsapkák oldalára nyomtatva - érhetőek el. A Razer Synapse 3-ban megtalálható Razer Hypershift segítségével pedig bármelyik billentyűhöz további funkciók vagy makrók rendelhetőek.

Ez a minimalista kialakítás megszünteti a rendetlenséget az íróasztalon, és nagyobb játékterületet és szélesebb egérmozdulatokat tesz lehetővé - vagy éppen nagyobb fekhelyet biztosít egy szőrös házi kedvenc számára. :)


A közösség által hajtott fejlesztések

A Razer csapata folytatja a Razer Huntsman Tournament Edition-nel bevezetett közösség-központú tervezési megközelítést, amelynek során meghallgatják a játék- és tech-rajongó közösségek termékekkel kapcsolatos visszajelzéseit is. A Huntsman Mini fejlesztése is több körös módosítások és visszacsatolások mellett zajlott.

„Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a gamerek számára tervezett billentyűzetek és kapcsolók megalkotásában és fejlesztésében. Ezt a folyamatot közösségünk támogatása és visszajelzései teszik teljessé.”- nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. "A Huntsman Mini a legújabb és legnagyszerűbb billentyűzet-technológiákat tartalmazza, egy rendkívül kompakt, 60%-os formában."

Kevesebb mint egy évvel a Huntsman Tournament Edition lineáris kapcsolóinak megjelenését követően továbbfejlesztették a Razer Linear Optical Switch-et (lineáris optikai kapcsolót), amely most először a Huntsman Mini-ben debütál. A kapcsolók szilikon hangcsillapítókkal rendelkeznek, amelyek a csendesebb használat érdekében anélkül csökkentik jelentősen a zajt, hogy bármilyen kompromisszumra kényszerülnének a sebesség vagy a zökkenőmentes használat terén.

A billentyűzet-testreszabás híveire gondolva a Huntsman Mini egy hagyományos alsó sorral rendelkezik, amely kompatibilis a legtöbb szabványos billentyűsapka készlettel. A szabványos USB-C csatlakozóport használatával pedig a felhasználó (az eszközhöz tartozó kábelt) akár a saját kedvenc színes kábelére is lecserélheti.

Játékra alkotva

Bár lehet, hogy a Huntsman Mini kicsi, azonban mégis ütős a játékokban. Az olyan pörgős játékok, mint például a Fortnite gamerek villámgyorsan és megbízhatóan építhetnek és lőhetnek a legjobb teljesítményt nyújtó, fénysebességű működtetést biztosító optikai kapcsolókkal.

A játékintegrációk révén a játékosok a Razer Chroma RGB fényhatásait teljes mértékben kihasználhatják az olyan népszerű címekben, mint a Fortnite, az Apex Legends, vagy éppen a Razer Synapse 3 segítségével elérhető, folyamatosan bővülő lista több mint 150 játékában. A játékosok még külső szoftver használata nélkül is kérkedhetnek Chroma fényhatásaikkal az eszközön tárolt, előre beállított extra világítási profilok révén.

ÖSSZEFOGLALVA A RAZER HUNTSMAN MINI

  • Razer™ Optical Switches (optikai kapcsolók) - Clicky („kattogós”) vagy Linear (lineáris) opciókkal
  • 100 millió leütéses élettartam
  • Razer Doubleshot PBT billentyűsapkák
  • Normál alsó soros elrendezés
  • Alumínium szerkezet
  • 60%-os méretű, kompakt kialakítás
  • Levehető USB-C fonott szálas kábel
  • Hibrid eszközmemória - akár 5 billentyűkiosztási profillal
  • Előzetes világítási beállítások az eszközön
  • Egyedi háttérvilágítású billentyűk Razer Chroma RGB háttérvilágítással, 16,8 millió testreszabható színlehetőséggel
  • Razer Synapse 3 támogatás
A Huntsman Mini fekete és Mercury White kivitelben, valamint a „kattogós” lila színű, illetve a továbbfejlesztett, lineáris piros optikai kapcsoló-változatokkal kerül forgalomba.