powered by www.bluechip.hu

Innovatív ZALMAN RGB hűtők

by Lizzy
2020. August 26. 12:44
Címkék:


LF120

A Zalman fényes és színes LED dizájnja ismét nem maradt el. Az LF120 prémium ventilátor kétoldalas LED-gyűrűvel. 
Elegáns és művészies dizájn jellemzi. A ventilátorház dizájnja minimalizálja a rázkódást a csillapító struktúrán keresztül a gyűrűs dizájnban. Ez maximalizálja a LED szórást ami prémium fényhatást nyújt.
A ZALMAN eredeti LED dizájnja szélesebb és fényesebb LED hatást nyújt minden irányban. A HB-LED pedig maximális fényességet nyújt a gyűrű és a forgórész számára.
"Ultrahangos hegesztéssel" készült. Kisebb ház nagyobb forgórészű ventilátorral. Az első gyűrűs ventilátor, amely használja az "ultrahangos hegesztés" technológiát a ház vastagságának minimalizálása érdekében. Ez a technológia több mint 105 mm-es forgórészt tesz lehetővé.
Alaplapi címezhető RGB LED szinkronizációt támogatja. A ZALMAN Z-SYNC címezhető RGB sokféle módot és hangolási effektet támogat hogy élénkebbé tegye új gamer gépünket.
Hosszú élettartamú EBR csapágyazás fejlettebb abban, hogy megelőzi a por bejutását a csapágyházba, és csaknem zajtalan működést tesz lehetővé. Ami olyan terméket eredményez, ami tovább és csendesebben hűti a PC-t.
Optimális felhasználói élményt biztosít PWM vezérléssel. A PWM automatikusan beállítja a ventilátor sebességét a felhasználó környezeti zajszintjének függvényében hogy optimális teljesítményt nyújtson.


SF120 és SF140

Nagy teljesítményű RGB ventilátor biomimetikus dizájnnal rendelkezik. Dupla lapátos forgórész és a ZALMAN szabadalmaztatott technológiája jellemzi. A szabadalmaztatott kettős lapátja által generált kettős áramlási struktúra fokozza a légáramlást azáltal, hogy kívülről behúzza a szelet, és fokozza a szél egyenességét, hogy erős hűtési teljesítményt hozzon létre. Továbbá a hatékony légáramlás csökkenti a zajt.
Minimális rezgés és zaj a biomimetika megvalósításával. A zaj és a rezgés minimalizálása érdekében biomimetikus technológiát alkalmaztunk a póklábak mintájára. A ház 4x2-es lábstruktúrája elnyeli a forgókerék által okozott zajt és rezgést, így stabil és csendes felhasználói környezetet nyújt.
FDB (Fluid Dynamic Bearing - folyadékdinamikus csapágyazású) ventilátor, magasabb mint a hüvelycsapágy, egy vékony olajréteg, ami minimalizálja a tengely forgása okozta súrlódást hogy minimalizálja a zajt és a hőt, így csendességet és 100.000 óra élettartamot nyújt.
Az FDB ventilátor csendes marad még hosszú használat után is, más hagyományos csapágyazású ventilátoroktól eltérően az FDB rendkívül csendes marad még hosszú idejű használat után is.
Támogatja az alaplap címezhető RGB szinkronját (3 tűs). Alaplaphoz csatlakoztatva számos szín- és színszinkronizáció érhető el a dedikált szoftver segítségével, ami innovatív megoldást nyújt a meglévő korlátozott vezérlési megoldásokhoz képest.



EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

  • Zajszint 29 dB
  • Ventilátor méret 14 cm
  • Fordulatszám 800-1500 rpm
  • Zajszint 25 dB
  • Ventilátor méret 12 cm
  • Fordulatszám 800-1300 rpm
  • Zajszint 28 dB
  • Ventilátor méret 12 cm
  • Fordulatszám 800-1500 rpm
2 891 Ft
Nettó: 2 276 Ft
3 404 Ft
Nettó: 2 681 Ft
4 468 Ft
Nettó: 3 518 Ft