powered by www.bluechip.hu

Ismerd meg a Zalman N szériát!

by Lizzy
2021. January 06. 09:11
Címkék: zalman

A Zalmantól jól megszokott design párosul a kiemelkedő hűtési technológiával. Prémium külső kialakítás, optimális alváztervezés, magas hűtési teljesítmény. Ismerd meg az N szériát: N4, N4 OF, N5 MF, N5 TF.
Mivel a gamerek felszerelésének alapja egy tökéletes PC, nem hiányozhat belőle az RGB háttér világítás sem. Gondos tervezéssel és kiváló minőségű kivitelezéssel párosul.

Zalman N4 


Az N4 Mid-Tower PC kialakítása egyszerű fekete színvilágot kínál hálós előlappal és edzett üveg oldallappal. A legújabb N4 hálós kialakítás a maximális légáramlásért és a színes RGB dizájn a tökéletes megjelenésért felelős. A 4mm-es edzett, üveges oldallap lehetővé teszi, hogy látható legyen a gép világító belső része. Ez az edzett üveg oldalpanel kissé színezett, sötétített üvegű annak érdekében, hogy az esetleges kábelek elrejtve maradjanak, de mindemellett a videókártya vagy a processzor hűtőjének fényei jól láthatók legyenek. Az előlapján lévő három RGB világítással ellátott 140 mm-es ventilátor garantálja a PC folyamatos alacsony hőmérsékletét és gátolják annak túlmelegedését. A felső részén 2 db 120mm-es és a hátoldalán 1 db RGB ventilátorral rendelkezik.   
Az alábbi kép illusztrálja a PC légáramlását:

Mindemellett mágneses porszűrővel védett. A gép felső részén található mágneses porszűrő megvédi az alkatrészeket a porosodástól. A gép alsó részén található porszűrő pedig védi a tápegységet a por lerakódásától.


Az N4 elülső I/O két USB 2.0 porttal, egyetlen USB 3.0 porttal, valamint fejhallgató- és mikrofoncsatlakozóval rendelkezik. Bár ebben az esetben nincsenek C típusú USB portok, a kínált portok lehetővé teszik a billentyűzet és az egér, vagy az USB 3.0 porttal rendelkező flash meghajtó egyszerű csatlakoztatását.


A dizájnos külső mellett fontos megjegyezni, hogy a kábelelrendezés rendkívül praktikus. A belső panel leegyszerűsíti a kábelek elhelyezését, hogy a legtöbbjük láthatatlan maradjon. Ez a kialakítás minimalizálja a kábelek okozta esztétikai problémákat. 

this slowpoke moves


Az N4-ben van extra hely akár 8 hűtőventilátor felszereléséhez (alapértelmezés szerint 6 ventilátor van), valamint kiváló bővíthetőséghez kényelmet biztosít, amely akár 4 tárolóeszközt is képes tárolni, 2 HDD/4 SSD.


__________________________________________________________________________________________

Zalman  N5 TF


Az N5 TF Mid-Tower PC beépített 4 x 120mm-es RGB Spectrum LED ventilátorral rendelkezik, melyeknek tetszés szerint alakítható az RGB világítása és az effektjei. Ha megfordítjuk a hátoldalán pedig 1 db 120mm-es ventilátor található a tökéletes légáramlásért.   
Az alábbi kép illusztrálja a PC légáramlását. 


Az N4-hez hasonlóan hálós, könnyen szellőző, a maximális légáramlásért. A színes RGB dizájn pedig a tökéletes megjelenését biztosítja.
Elöl prémium edzett üveg és oldalt 3mm-es, füstösen sötétített teljes akril üveg elegánsan kölcsönöz az oldalsó paneleknek egy masszív külsőt. Teljes méretű akril oldalpanele biztosítja a testre szabott rendszerkomponensek teljes láthatóságát.
A beépített ventilátorok sebessége és az Spectrum RGB fényereje kontrollálható. Fontos vigyázni, hogy amennyiben lekapcsoljuk a ventilátorokat az a PC túlmelegedését eredményezheti. 



Felhasználóbarát gombok és csatlakozók, I/O portok, ezáltal a kialakítás könnyen átlátható.


Az N4-el megegyezően mágneses porszűrővel védett. A gép felső részén található mágneses porszűrő védi az alkatrészeket a porosodástól. A gép alsó részén található porszűrő pedig a tápegységet védi a por lerakódásától.


Kiváló bővíthetőség és kényelem. 


Zalman N5 MF


AZ N5 MF Mid-Tower PC-ben beépített 3 db előlapi 120mm-es ventilátor és 1 db hátoldali ventilátor van, melyek színes RGB fényekkel tuningolják fel a PC-t. Teljes akril üveges oldalsó panel, enyhén sötétítve a kábelek elrejtéséért és stílusosan a világító részek kiemeléséért. A prémium 4 mm vastag edzett üveg oldallap látványosan mutatja meg a PC alkatrészeit. A hálós, légáteresztőn pedig jól átlátszik a színes RGB világítás. 

   


A beépített ventilátorok sebessége és az RGB fényereje 4 eltérő módon kontrollálható. Fontos vigyázni, mert amennyiben kikapcsoljuk a ventilátorokat az a PC túlmelegedését okozhatja.

Tökéletes szellőzés, hálós kialakítás és könnyed hozzáférhetőség jellemzi. Nagy erősségű vázat használ a magas nyomásért és hőért, valamint prémium fekete bevonatot a korrózió elleni védelemért. Az RGB ventilátor dinamikus fényhatásai attraktívabbá teszik a rendszert.


Eszközmentes dizájn, pedig a részek könnyű eltávolítását teszik lehetővé. Könnyen, bármilyen eszköz nélkül telepíthető és eltávolítható merevlemezek. Kiváló bővíthetőség és széles beltér, nagy tárolókapacitással. 



Zalman N5 OF


Nem utolsó sorban bemutatkozik a minimalista dizájnú N5 OF Mid-Tower PC. Beépített 3 x 120mm elegáns fehér LED ventilátorai a gyönyörű letisztult hatást alkotják. Teljes akril sötétített oldalsó panele, sejtelmes átlátszóságot kínál. Az előlapi hálós dizájn a tökéletes légáramlást biztosítja a fehér LED ventilátorok kellemes stílusosságával együttesen. 

A beépített ventilátorok sebessége és a fehér LED fényereje kontrollálható 4 különböző fokozatban. Itt is fontos megjegyezni, hogyha lekapcsoljuk a ventilátorokat az a PC túlmelegedését eredményezheti. 


Könnyű hozzáférés a könnyen átlátható I/O panelhez: 


Az N5 TF-hez hasonlóan az ideális hőmérsékletet a maximális légáramlás és ventiláció garantálja. Optimalizált hűtés a beépített előlapi 2 x 120mm-es fehér LED ventilátorral és a hátoldalon lévő 1 x 120mm-es fehér LED ventilátorral. Igény esetén 8 db 120mm-es ventilátor támogatására is képes a rendszer hatékony hűtéséhez. A bővíthetősége számos lehetőséget kínál a felhasználók számára. 


__________________________________________________________________________________________

Összefoglaló táblázat az N széria Mid-Tower PC specifikációiról: