powered by www.bluechip.hu

Arctic BioniX P120 A-RGB

by Lizzy
2021. January 14. 14:26
Címkék: arctic, p120,
Sarki szél és sarki fények - Az ARCTIC bemutatja a BioniX P120 A-RGB-t!


A BioniX P120 A-RGB LED-es hűtője statikus nyomásra optimalizált és a PWM által vezérelt. A 120 mm-es ventilátorhoz 12 címezhető RGB LED tartozik, a testreszabható színélmény érdekében. Teljesen megvilágítható közvetlenül az A-RGB alaplapi csatlakozáson keresztül vagy egy külső vezérlőn keresztül, és szinkronizálható más hardveres világítással.



A BioniX P120 A-RGB ventilátorlapátjai fókuszált légáramlást generálnak, amely rendkívül hatékony hűtést biztosít a hűtőbordák, a radiátorok és a szellőzőnyílások megnövekedett légellenállása mellett is. Az újonnan kifejlesztett ARCTIC motor üzemi zaja a legnagyobb sebességnél is alig észrevehető és zavartalan működést biztosít a különösen hosszú élettartam mellett. A sinus mágnesezésnek köszönhetően a P ventilátor motorja a hagyományos egyenáramú motor rezgéseinek csak 5% -át generálja. Ezenkívül az ARCTIC BioniX P120 A-RGB érintkező felületein gumipárnák vannak a további szétválasztáshoz. 



A BioniX P120 A-RGB ventilátor széles fordulatszám-tartománnyal szinkronban állítható más ventilátorokkal a 400-2300 fordulat/perc PWM-en keresztül szabályozva. A ventilátor sebessége szinkronban szabályozható más ventilátorokkal.
 A LED-ek közvetlenül az alaplapon találhatók és A-RGB csatlakozáson keresztül vezérelhetők; alternatív megoldásként vezérelhetők távirányítóval ellátott külső vezérlővel is. A három ventilátorból álló BioniX P120 A-RGB csomaggal együtt a vezérlőt is tartalmazza a csomag.
 
Az új BioniX P120 A-RGB ventilátor a telepítés és a bővíthetőség terén is lenyűgöző. Két 8 tűs csatlakozóval van felszerelve, amelyek bemenetként és kimenetként szolgálnak a ventilátor és a világítási jelek továbbításához. Ez jelentősen leegyszerűsíti a kábelezést. A vezeték nélküli soros csatlakozáshoz egy csatlakozóblokk tartozik.



FŐBB JELLEMZŐK:
• A-RGB a szabadon konfigurálható világításhoz
• Összpontosított légáramlás a nagy hatékonyság érdekében a hűtőbordákon és a radiátorokon
• Könnyű telepítés és bővítés a csatlakozó technológiának köszönhetően
• Moduláris kábelkezelés
• Nagyon csendes működés az újonnan kifejlesztett ventilátorlapátok eredményeként
• A PWM jel szabályozza a ventilátor sebességét

Csomagban vagy akár külön-külön is kapható
A BioniX P120 A-RGB elérhető Singe ventilátorként vagy csomagban, 3 BioniX P120 A-RGB hűtővel és ARCTIC A-RGB vezérlővel.