powered by www.bluechip.hu

Azonnali irányítást és korlátlan kreativitást ígér az új Razer Stream Controller használójának!

by gardonyik
2022. July 15. 13:02
Élvezd az azonnali irányítást a Razer új modelljével, amely az alkotók számára végtelen szabadságot nyújt!

A Razer™, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája egy új kontrollert mutat be, amely számos előnnyel kecsegteti jövendőbeli használóit. Funkcióinak köszönhetően leegyszerűsíti a tartalomkészítést és nagyon teret ad az alkotók részére a kreativitás terén. A teljesen testre szabható érintőképernyő lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést parancsai, tárcsái és egyéb lehetőségei révén, hiszen végtelen számú parancsikont képes kezelni. Ez a funkció gyakorlatilag azonnali hozzáférést kínál a határtalan szoftverkompatibilitás mellett.

Amiket nyújt a Razer Stream Controller:

-         12 darab testreszabható

-         1 darab haptikus switchblade gomb

-         6 darab tapintható analóg tárcsa

-         valamint a 8 darab programozható gomb, amely korlátlan lehetőséget kínál a tartalmak létrehozására és az élő közvetítések személyre szabására.


Azonnali és teljes közvetítés- és tartalomvezérlés

A streamerek és a tartalomkészítők egyaránt szabadjára engedhetik kreativitásukat a Razer Stream Controllerrel, amelynek felhasználói felülete lényegében úgy lett kialakítva, hogy alkalmas legyen a multi-taskingra. Így egy kifejezetten az intuitív használathoz lett kialakítva. A 12 darab haptikus switchblade billentyű végtelen számú parancshoz és makróhoz rendelhető hozzá, a testre szabható ikonok pedig még egyszerűbb vizuális navigációt biztosítanak a tartalomgyártók számára.


A Loupedeck által működtetett vezérlő szinte bármely eleme testre szabható, egészen a haptikus visszajelzési tartományig, lehetővé téve akár az ideális tapintási visszajelzés beállítását is. A 6 tapintható analóg tárcsa funkciója, hogy a hangszintek, médiatartalmak és egyéb csatornák szintjét kényelmesen be lehessen állítani. Ezt használója a kontroller dinamikus LCD-érintőképernyőjének segítségével egy szempillantás alatt el tudja végezni. A 8 programozható gomb segítségével az alkotók számára zökkenőmentessé válik a munkaterületek közti váltás.


Aki tartalomgyártásra adja a fejét az pontosan tudja, hogy a munka még nem ér véget azzal, hogy az alkotók befejezik közvetítéseiket. Az élő közvetítéseket meg is kell szerkeszteni és közzé kell tenni, az olyan közösségi platformokon, mint a YouTube vagy a Facebook. A Razer Stream Controller lehetővé teszi az alkotók számára, hogy az összes parancsukat munkaterületekbe szervezzék, amelyeket a könnyű hozzáférés érdekében 8 programozható gombhoz rendelhetnek, a lehető leggyorsabb kezelés céljából pedig ujjmozdulatokkal vezérelhetnek a dinamikus érintőképernyőn.


A Razer Stream Controller egy erőteljes, ugyanakkor kompakt és testre szabható vezérlőpult streameléshez, hatékonyságnöveléshez, valamint fotó- és videószerkesztéshez – egy rendkívül jól alkalmazkodó felhasználói felülettel, amely a streaming, a szerkesztés, a tervezés és az általános rendszervezérlés minden területén megállja a helyét. A Razer Stream Controller segítségével a tartalomkészítők még magasabb szintre emelhetik következő közvetítésüket, és kibontakoztathatják teljes kreatív potenciáljukat.


A Razer Stream Controller specifikációi

• Interfész: 12 haptikus Switchblade gomb, 2 oldalsó LCD képernyő, 6 tapintható analóg tárcsa, 8 programozható gomb

• Rendszerkövetelmények: macOS X 10.14 (és újabb), Windows 10 rendszerek, Loupedeck szoftver

• Méret: 151 x 101,5 x 30,2mm

• Súly: 210 g (csak a Stream Controller), az Angle Stand 216 g súlyú (a levehető állvánnyal együtt)

• Csatlakoztathatóság: 2 méter hosszúságú USB-A – USB-C kábel

• A dobozban található / a csomag tartalma: Razer Stream Controller, 2 méter hosszúságú USB-A – USB-C kábel, levehető állvány