powered by www.bluechip.hu

Megérkezett a Nikon Coolpix L820!

Két színben, de rengeteg funkcióval és roppant kedvező áron jelent meg a Nikon új kompakt fényképezőgépe.

by Zulu
2013. March 05. 11:42
A klasszikus kinézetű, 16 megapixeles COOLPIX L820 ért a képekhez – így önnek nem kell. Álmodni sem merte, hogy ilyen közel kerülhet témáihoz. Bármit és bárhol lefényképezhet a lenyűgöző 30x zoom objektívvel. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő kivételes érzékenysége még igen rossz fényviszonyok közepette is rendkívül részletgazdag felvételek készítését teszi lehetővé.


A nagyméretű, 7,5 cm képátlójú LCD-képernyő a nappal és az éjszaka bármely időszakában egyaránt kristálytisztán jeleníti meg a képeket, és egyetlen gombnyomással teljes HD videofelvételre válthat. Az egyszerű automata mód elvégzi ön helyett a fényképezőgép beállításait, az oldalsó zoom kar és az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés együttes használatával pedig kiváló képélesség érhető el.


Nagy teljesítményű NIKKOR 30x zoom objektív (22,5–675 mm): a rendkívül nagy látószögtől a szuper-telefotóig terjedő átfogással. Az átfogó tájképektől a távoli történésekig bármit szabadon megörökíthet.


Könnyen használható: az egyszerű automata mód az aktuális fényviszonyokhoz igazodva, automatikusan kiválasztja a megfelelő beállításokat.


Oldalsó zoom kar: használatával fényképezés közben végig biztosan tarthatja a gépet. Minél kevesebbet rázkódik használat közben a fényképezőgép, annál élesebbek lesznek a képei.

Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő: minden egyes képpontra több fény jut, így a különlegesen érzékeny képérzékelő EXPEED C2 processzora tetszőleges fényviszonyok közepette éles képet biztosít.


Teljes HD (1080p) videofelvétel: a külön videofelvétel gombbal egyszerűen rögzíthet teljes HD videót sztereó hanggal.

7,5 cm-es 921 000 képpontos LCD-monitor: akár erős napfényben, akár gyenge megvilágítás mellett fényképez, ez a nagy, állítható fényerejű LCD-monitor mindig éles megtekintést és visszajátszást biztosít.


Objektív eltolásos rázkódáscsökkentés (VR): a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiája valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így egyszerűen rögzíthet éles fényképeket és videókat.

Specifikációk:

GyártóNikon
Valós pixelszám16 millió
Teljes pixelszám16,79 millió
MakróIgen
Zoomtartomány min4 mm (22,5mm)
Zoomtartomány max.120 mm (675mm)
Optikai zoom30 x
Digitális zoom4 x
RekeszválasztóManuális és Automatikus
Manuális fókuszNem
Zársebesség min.1/1400 mp
Zársebesség max.4 mp
LCD méret2,7 "
Belső memória65 MB
Memóriakártya típusSDHC, SDXC, SD
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő mérete1/2,33
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőNem
Fehéregyensúly beállításAutomatikus
CsatlakozóAV, Micro HDMI, HDMI
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvétel8 kép/mp
Video rögzítésIgen
3D felvételVan
Wi-fiNem
TávkioldóNincs
ÁllványmenetNem
TartozékElem, Hordszíj, Telepítő lemez, USB kábel
SzínKék
Méret111 x 76,3 x 84,5 mm
Súly470 g
KiszerelésKompakt fényképezőgép
Garancia2 év
Csepp, por és ütésállóNem

Mindkét termék megvásárolható a Bluechipnél:

Nikon Coolpix L820 Szilva

Nikon Coolpix L820 Kék