powered by www.bluechip.hu

Hamarosan érkezik a Metro Last Light

A jövőben játszódó FPS új része hazánkban is elérhető lesz.

by Zulu
2013. April 10. 17:50
Örömmel jelentjük be, hogy Magyarországon az európai megjelenéssel egy időben a Bluechipnél is kapható lesz a kultikus poszt-apokaliptikus lövöldözős játék folytatása, a Metro: Last Light. A megjelenés dátuma 2013. május 17-e. A megjelenéskor a játék mindhárom platformra Limited Edition kiadásban érkezik, plusz tartalommal alapáron. A játékot előrendelő játékosok ráadásul nemcsak a Ranger Mode (Vándor Mód) DLC-t kapják meg megjelenéskor, hanem az RPK gépfegyver DLC kódot is!


A Metro veteránoknak ajánlott Vándor Mód a végső kihívás, melyben nincs kijelző, halálosabb a harc és az erőforrások drasztikusan korlátozottak (pl. kevesebb a muníció és a gázálarc-szűrő). A kihíváshoz felnövő játékosok Vándor felszerelést kapnak, melyben egy exkluzív fegyver (az Orosz AKSU) és plusz 100 darab plusz katonai lőszer található.

A Metro: Last Light elsőszemélyes lövöldözős játék az egészen elképesztő Metro 2033 folytatása. 2034-ben járunk, a nukleáris háború a világot posztapokaliptikus pusztasággá sivárította. Moszkvában a Metro alagútjai váltak a város egykori lakosainak otthonává. A katakombákban túlélésükért küzdenek, miközben a mérgező légkörben ocsmány mutánsok hordáinak támadásaitól rettegnek.


Más frakciók is támadják a túlélőket, hogy átvegyék az irányítást a megmaradt élhető területek felett. Harc közben azért a világvége eszközért kutatnak, mely győzelmük kulcsává válhat. A polgárháború elkerülhetetlen… e sötét órákban a játékos Artyom-ot, az emberiség utolsó reménységét alakítja.

A Metro: Last Light történetét Dmitrij Glukhovszkij, a Metro 2033 regény elismert szerzője írta, mely regénye mindkét videojáték alapjául szolgált. Glukhovszkij szerezte a Metro: Last Light összes párbeszédét is. A szerző Metro 2033 és Metro 2034 könyveiből világszerte több, mint 2 millió példányt adtak el. Következő regénye, a Metro 2035 hamarosan megjelenik Oroszországban.

Forrás: cenega.hu