powered by www.bluechip.hu

Újabb All-in-One PC az MSI-től - MSI Wind Top AE1941

Divatos, minimalista és energiatakarékos gépet szeretnél? Akkor ezt Neked találták ki!

by Zulu
2013. May 07. 12:06
Címkék: msi wind, msi, all-in-one
Az MSI bejelenti a legújabb, Intel 847 CPU-ra épülő, Wind Top AE1941 All-in-One PC-jét. Az AE1941 megtartja a fantasztikus fehér és kristály-keret kialakítást is, ahogy az egész AE1900 sorozatnál, valamint bevezeti az Intel új generációs ULV (ultra alacsony feszültség) processzorokat és a ventilátor nélküli kivitelt, amivel első az iparágban. Az AE1941 SRS Premium Sound technológiával büszkélkedik, erőteljes hangkimenetet biztosítva. Az érintőképernyő és a multimédiás megosztási funkciók, valamint az energiatakarékos, stílusos és helytakarékos kialakítás high-tech osztályba sorolja az AE1941 AIO Wind Top PC-t otthoni és irodai környezetben is.


Ventilátor nélküli, energiatakarékos kialakítás

Az MSI Wind Top AE1941 18,5" LED háttérvilágítású, 16:9 képarányú, LCD panelt használ. Az egyedi test, ami a fantasztikus fehér és a kristály keret kombinációja, minimalista stílusban pompázik. A Wind Top AE1941 Intel® 847 ULV processzorra épül. Eltekintve attól, hogy ugyanolyan kiváló teljeítményt nyújt mint egy asztali PC, kiemelkedően alacsony energiafogyasztású. Hála a fejlett ventilátor nélküli megoldásnak, az AE1941 rendkívül csendes és működés közben javítva ezzel a felhasználói élményt. Akár nagy teljesítményű számításoknál is: üzenetküldő funkciója párosul az alacsony zajszinttel és energiahatékonysággal. Az AE1941 karcsú és helytakarékos, ami jellemője az MSI teljes All-in-One sorozatának, így ezt figyelembe véve élvezheti egyben a térkihasználás rugalmasságát is.


LED háttérvilágítás

Az MSI volt az első az All-in-One PC iparágban, aki LED-es háttérvilágítású panelekkel jelentős energiamegtakarítást ért el. Minden LED panel 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt mint a hagyományos CCFL panelek. Továbbá, minden MSI All-in-One PC megfelel a szigorú amerikai Energy Star követelménynek is, hogy még hatékonyabban csökkentse az eneriafogyasztást.


Smart Media Link

Az MSI Wind Top AE1941 tartalmazza a Smart Media Link, valamint az intelligens Smart Sync - MSI saját - fejlesztéseket, melyekkel könnyen kihasználhatjuk a felhő technológiát. Az MSI Smart Media Link lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megmutassa, ill. lejátszhassa videóit, zenéit és fényképeit valós időben tabletjén, notebookján, mobiltelefonján, valamint a DLNA-t támogató televízióján WiFi-n és/vagy LAN hálózaton keresztül. Az MSI Smart Sync segítségével könnyen szinkronizálhatja adatait AIO PC-jén, beleértve az Outlook névjegyzéket és naptárat, valamint fényképeket, zenéket, szövegeket és a könyvjelzőket is további számítógéppel vagy mobiltelefonokkal.



Az AE1941 Európa szerte május közepétől lesz elérhető, így hamarosan a Bluechipnél is megvásárolható.