powered by www.bluechip.hu

Magyarországon is megvásárolható az LG Optimus L7

Megérkezett az Optimus L Series termékcsalád felső-középkategóriás tagja.

by Zulu
2013. June 13. 19:34
Címkék: optimus, lg, Okostelefon, l7
Az LG Optimus L7 okostelefont — az L Series-re jellemző, megújult formavilágon túl — 4.1 Jelly Bean Android operációs rendszer, 4,3 hüvelykes IPS kijelző, kétmagos processzor és nagy teljesítményű akkumulátor jellemzi.

Tulajdonságok

Az Optimus L7 használata során azonnal szembetűnik a nagy felbontású IPS kijelző, a megnövelt kapacitású, 2460 mAh-es akkumulátor és a főgombot övező LED világítás. Ez az intelligens LED világítás különböző színekkel jelzi többek között a nem fogadott hívásokat és a beérkezett üzeneteket. A készüléket 1 GHz-es, kétmagos processzorral szerelték fel, a tartalmak tárolására pedig egy 4GB-os belső tárhely áll rendelkezésre. Az Optimus L7 egyik ékessége a 4,3 hüvelyk átmérőjű IPS panel, amely tiszta, élethű színeket garantál. A készülék 8 megapixeles hátoldali kamerájával és a hozzá tartozó LED vakuval kiváló minőségű képeket készíthetünk.  

„Örömünkre szolgál, hogy az Optimus L5 okostelefont követően az Optimus L Series termékcsalád második tagját is bemutathatjuk a magyar piacon. Az L SeriesII tagjainak sikere a kiváló minőségű hardver és a tökéletesen optimalizált szoftver ötvözetében rejlik, amely az L5II és az L7II esetében egyaránt megmutatkozik. Célunk, hogy minél szélesebb termékpalettával szolgáljuk ki vevőinket a belépő szinttől egészen a csúcskategóriáig.” – mondta el Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs üzletágának magyarországi értékesítési vezetője.


Formatervezés

Az L Series megjelenésével az LG új formatervezési irányvonalat jelölt ki, amely elsősorban az elegáns, lekerekített kontúrokban, a ragyogó hátlapban és főgomb körüli, intelligens LED-világításban érhető tetten. 

Funkciók

Az LG Optimus L7 hasznos funkciók egész sorával rendelkezik. Ilyen az LG korábbi okostelefonjaiban is megismert gyorsjegyzetelő funkció (QuickMemo™), a gyorsgomb (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkció. A gyorsgomb a telefon bal oldalán lévő speciális vezérlő, amely szabadon programozható, bármely alkalmazást hozzá lehet rendelni. A Safety Care funkcióval pedig értesítést küldhetünk egy megadott telefonszámra vészhelyzet esetén, vagy kérhetjük a telefonhasználatunk külső megfigyelését. A párhuzamos feladatkezelést segíti a Qslide funkció, amellyel két alkalmazást nyithatunk meg egyszerre teljes képernyőn és változtathatjuk a kettő közötti átlátszóság mértékét. Így például egy QuickMemo™-val felírt telefonszámot a neten való böngészés közben is láthatunk. Az Optimus L7 okostelefon tartalmazza az LG saját fejlesztésű QuickTranslator applikációját is, amivel könnyedén beszkennelhetünk bármely idegen nyelven írt, nyomtatott szöveget, amelyet a program pillanatok alatt a kívánt nyelvre lefordít.

Az LG Optimus L7 fekete színben kapható az T-Mobile üzlet hálózataiban és webshopjában.

Az Optimus L7 főbb paraméterei:

•Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)

•Memória: Legfeljebb 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD

•Kijelző: 4,3” WVGA IPS

•Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval / első: VGA

•Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean

•Akkumulátor: 2460 mAh

•Méret: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm