powered by www.bluechip.hu

Asphalt 7 bajnokságot rendezett a Samsung

Mozivásznon játszani egy Samsung Galaxy S4-el nem mindennapi élmény.

by Morzan
2013. July 10. 15:35
Címkék: allee, s4, samsung, 7, asphalt
A Samsung 2013. június 10-én egy országos Asphalt 7 bajnokság rendezett a Cinema City Allee mozivásznain. A szórakozás mellett értékes nyereményekben és hírességekben sem szenvedtek hiányt a résztvevők.
A játék futtatását pedig egyértelműen Samsung Galaxy S4-ek biztosították a minél tökéletesebb élmény érdekében. Nem csak az értékes nyeremények miatt volt érdemes kilátogatni, mivel a maró celeb éhségünket is csillapíthattuk.



A Samsung csúcskategóriás okostelefonja, a Samsung Galaxy S4 tökéletes partnere a gémereknek, hiszen teljesítménye bőségesen elegendő még az olyan élethű grafikájú játékok futtatására is, amilyen például az Asphalt 7.



Olyannyira elegendő, hogy még egy óriási mozivászonra a Samsung vezetéknélküli technológián alapuló eszközével, a Home Sync-cel kivetítve sem vall szégyent. Ezt demonstrálandó szervezett a cég egy bajnokságot a Cinema City Allee-ba, ahol mint egy kétszázezerforint értékű fődíjért ment a harc.



A nyeremény ugye mondanunk sem kell, hogy egy Samsung Galaxy S4 készülék volt, melyet kemény küzdelemben Vecsei Mártonnak sikerült megnyernie. Szerencséje a későbbiekben sem hagyta el, ugyanis egy a TV nézők által elismert énekestől vehette át jól megérdemelt nyereményét.



A nyeremény átvétele azonban nem zajlott simán. Az X-Faktor három sztárja, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő egy különbajnokságot szervezett, hogy eldönthessék, közülük ki a legméltóbb arra, hogy az ország legjobb Asphalt-betyárjának átnyújtsa a képzeletbeli koronát, és az annál valóságosabb okostelefont.



A megmérettetésen végül a sportautók nagy rajongója, Vastag Csaba diadalmaskodott, így ő adhatta át az első helyezettnek járó díjat. Érdemes levonni a konklúziót a 2013. június 10-én tartott esemény kapcsán, azaz ha a Samsung valamilyen bajnokságot szervez akkor arról nem szabad lemaradni.