powered by www.bluechip.hu

DiabloHungaryTV 12 órás maratoni közvetítés

Diablo, diablo és még több diablo. Azaz a maratoni közvetítés.

by Morzan
2013. August 15. 16:44
Jövő hét hétfőn egy rendhagyó adással jelentkezik a DiabloHungaryTV, ami egy maratoni, 12 órás közvetítést ölel majd fel.

Igen, jól hallottátok. A DiabloHungaryTV (www.diablohungary.hu) stábja belevág egy hosszú maratoni, összesen 12 órás közvetítésbe. Immáron több hónapja tart a folyamatos közvetítés a csatornánkon, és most itt az idő, hogy kicsit pihenjünk. Mivel már annyira fáradtak vagyunk, hogy ilyeneken jár az eszünk, hogy kellene egy kis szünet, épp ezért különlegesen fogjuk lezárni az "évadot". A 12 óra, valóban 12 óra lesz, semmi csúszás, vagy hamarabbi leállás. Pontosan Hétfő délután 3 órakor (15:00) kezdődik majd a megmozdulás, és egészen Kedd hajnali 3-ig tart majd.

De mi is lesz a közvetítés keretein belül? Mivel fogjuk kitölteni ezt a rengeteg időt? A közvetítés tartalmát két részre osztottuk.

Első rész:

  • A stream első felében vadonatúj hardcore karaktereinkkel csapunk a lecsóba, és a lángoló poklok kapujáig meg sem állunk. A közvetítés ezen felében szó lesz még magáról játékról - amolyan gyorstalpalóként, a karakterekről - azok skilljeiről, továbbá a Diablo III Lore -ról, azaz a történetről is.
  • Ha ez még nem volna elég Czpittiék lesznek a sztárvendégek, velük fogunk beszélgetni a fent említett témákról, a már megszokott, laza módon.

Második rész:

  • A stream második felében, ennél még érdekesebb dologba vágtuk a fejszénket. Hiszen egy másik közvetítő csapattal, név szerint Czpitti streamer csapatával küzdünk majd meg, egy legendary vadászat alkalmával. A játékot mind a két csatorna közvetíteni fogja, és az nyer, aki az adott időn belül a legtöbb legendaryt gyűjti össze. A játék végén, mind a két csatorna odaadja, kibontatlanul a talált legendarykat. Az állást majd egy táblázat segítségével fogjuk vezetni, és az adás alkalmával is nyomon követhető lesz.

Ősszefoglalva:

  • 12 órás évadzáró közvetítés kerül megrendezésre 2013.08.19 -én
  • A közvetítés 15:00 órakor indul és egészen éjjel 3-ig tart
  • A közvetítés második felét két csatornáról is követhetitek majd
  • Rengeteg téma kerül majd terítékre

 

Csatornák:

DiabloHungaryTV - www.twitch.tv/diablohungarytv

Nagyobb felbontásért kattints ide www.twitch.tv

Czpitti - www.twitch.tv/czpitti

Nagyobb felbontásért kattints ide www.twitch.tv


Kapcsolódó cikkek

Diablo 3 új tehén pálya