powered by www.bluechip.hu

A GTA 5 első áldozata

Aki nem veheti meg, az elveszi erőnek erejével.

by Blake Dashed
2013. September 17. 22:35
Címkék: gta5, erőszak, hírek
24 óra sem telt még el a Grand Theft Auto V megjelenése óta, de már most meglett az első áldozata a játéknak, ám emberünk most nem attól halt meg majdnem, hogy végkimerülésig játszott a játékkal, hiszen alig élvezhette azt.
A Game Channelen megjelent egy bejegyzés miszerint, London északnyugati részében, Colindale-ben az Asda áruházból lépett ki közel éjfél után emberünk, kezében a frissen vásárolt Grand Theft Auto V példányával, amikor is rablás áldozata lett. 
Emberünket egy téglával leütötték majd késsel meg is szúrták. A támadás oka az volt, hogy elvegyék tőle a Grand Theft Auto V-öt. 

A szerencsétlenül járt áldozat állapota stabil és kórházban megfigyelés alatt van jelenleg. A rend őrei szerint a 23 éves fiatalembert többen támadták meg.



Szerző véleménye:

Katasztrófa, hogy az emberek meddig elmennek egy játék beszerzése érdekében. Mi itt a Gizmológián is nagy játékosok vagyunk, de ennyire messzire nem mennénk el soha. Nyilván, hogy a játék nagyon drága (talán a legdrágább eddig), de pár hét vagy hónap múlva lejjebb fog kúszni ez a magas ár. Igazán várhattak volna pár hetet mielőtt elborult elmével megtámadtak egy ártatlan embert aki talán keményen megdolgozott azért a pénzért amiből megvásárolta a szoftvert.