powered by www.bluechip.hu

Megjelent az Acer S3 ultrabook

Az Acer is új gépekkel kezdi az újévet. Itt az S3 Ultrabook poton 1000 euróért.

by Blake Dashed
2014. January 06. 13:47
Címkék: ultrabook, s3, acer
Európában is elérhető 1000 eurós alapáron az Acer S3 ultrabookja, mely természetesen nem hoz szégyent a gyártó prémium kategóriás termékeire.
égre Európában is kapható a tavaly nyáron bejelentett, frissített hardverekkel rendelkező Acer Aspire ultrabook, az S3: az ára nem éppen csekély, hiszen 1000 eurót számolnak fel már az alapmodellért is. A gép specifikációi magukért beszélnek, a 13,3 colos IPS panel 1920x1080 pixeles felbontással rendelkezik, ráadásul Gorilla Glass-szel borított, a Core i szériás Intel Haswell processzorok gazdaságos működést ígérnek, az NVIDIA GeForce GT 735M dedikált grafikus kártya pedig a hab a tortán.



Az alumínium borítás ellenére is csak 1,67kg-ot nyom az S3, vastagsága 17,8mm-es. WiDi és Purified Voice technológiák biztosítják a kényelmünket a szokásos hálózati adapterek és portok mellett, a Windows 8 pedig természetesen alap. Érdekes újítás a fényérzékelő billentyűzet, mely a szobában lévő fényviszonyok alapján szabályozza a háttérvilágítását. A gép már péntek óta rendelhető.