powered by www.bluechip.hu

ASRock M8

Egy gyönyörű szörnyeteg az Asrock bugyraiból

by Blake Dashed
2014. February 14. 07:39
Címkék: asrock, m8
A terméknek egyébként gyártója számára is nagy jelentősége van, hiszen az M8 az ASRock első, kifejezetten játékosoknak szánt félkész asztali számítógépe.

Szabványos Mini-ITX ház végtelen bővítési lehetőségekkel

Az M8 nem egy tipikus játékra épített vas, mindent beleraktunk egy szabványos mini-ITX házba, mely rugalmasan tovább bővíthető. A játékosok szabadon módosíthatják saját játék gépüket, beleértve a PCIe x16 videokártyát, a mini-ITX alaplapot, a CPU-t, a memóriát (FIGYELEM: SO-DIMM modulok használhatók), 1 szett 3,5" merevlemezt vagy 4 szett 2,5" SSD meghajtót, és még sok más elemet.




Modern alumínium ötvözet felépítmény

A robusztus, 2,5 mm-es alumínium ötvözetből készült ház mellőzi az egyszerűség eleganciáját, míg a vörös és fekete színséma alapján üvölt róla, hogy kőkemény játékra készült.

Mágneses ház

N48 minőségű mágnesek tartják egyben a burkolatot. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően a felhasználók egyszerűbben tudják szét- és összeszerelni a házat. És jár hozzá egy egyedi külsejű kulcs, mellyel szavatolható, hogy minden alkatrész biztonságosan rögzítve legyen a házba.




Fogantyúk a hordozhatósághoz

Stabil alumínium fogantyúk vannak a ház mindkét oldalán, így könnyebben hordozható.

Kreatív előlapi dizájn

Ravaszul megtervezett rejtett előlapi panel, melyen helyet kapott egy 4-az-1-ben kártyaolvasó (SD3.0 / MMC / MS / MS PRO), valamint a mikrofon és a fejhallgató csatlakozója.




Intenzív hőelosztási mechanizmus

Ahhoz, hogy a gép játék közben hideg maradjon, összesen 4 beépített, halk ventilátort kapott a ház, melyek egyszerre szívják be a hideg levegőt, és fújják ki a meleget.




A tuningolók, könnyedén ellenőrizhetik a rendszer állapotát az OLED kijelzővel és integrált G-szenzorral is ellátott többcélú vezérlőpanel segítségével.

FőképernyőMegjelenik tíz másodpercre a logó, majd a képernyő a dátumot és az időt mutatja. A kijelző kikapcsol, ha öt percig nem használod.
HangerőNöveld/csökkentsd a hangerőt a gomb jobbra/balra forgatásával.
ÜzemmódVálts a három energiagazdálkodási üzemmód közül. Eco (gazdaságos), Standard (normál) vagy Speed (sebesség)
InfóItt válthatsz egy sor, a rendszerrel kapcsolatos kritikus információ közt. Az OLED kijelzőn megjelenik a CPU frekvenciája, a CPU használat, a LAN használat vagy az APM adatai.
FényKapcsold ki/be a ház fényeit, vagy kapcsold be a Good Night LED funkciót.
IdőIdő ki-/bekapcsolása. Ha ez az opció be van kapcsolva, elérhető az M8 logó / Dátum és idő képernyő. Ha ez az opció ki van kapcsolva, nem jelenik meg az M8 logó / Dátum és idő képernyő.

Képzelje el, hogy vándorként halad a naplementében számkivetettként, száműzve országából, vagy egy szerűen csak a zöldségesnél van két saroknyira otthonától. Máris hiányzik számítógépe és a következő nagyon is valós dolgokban lehet szüksége a Home Cloud segítségére.




DokumentumokBárhonnan elérheti fájljait és tovább is küldheti azokat.
LevelekLetárolt levelei, mindig kéznél lehetnek.
MegfigyelésTartsa szemét kisállatain vagy gyermekein ha elment otthonról.
MultimédiaStreamelheti videóit, zenéit, képeit.
TVA számítógéphez kapcsolódva megnézheti kedvenc TV-műsorait.

2T2R 802.11ac WiFi + Bluetooth v4.0

Senki nem szereti, ha a gyenge WiFi jelerősség és a szakadozó internet rabolja az idejét! Emiatt tartalmazza ez az alaplap az exkluzív 2T2R 802,11ac WiFi (5G WiFi) modult, amely akár a 867 Mb/s sebességű vezeték nélküli hálózatokat és a Bluetooth v4.0 technológiát is támogatja. Tapasztalja meg az 289%-os sebességnövekedés régi WiFi moduljához képest.




Creative Sound Core3D

Az integrált Creative SoundCore 3D quad-core hangprocesszor hihetetlenül lenyűgöző audioélménnyel kényezteti füleit, mindemellett számos, olyan technológiát támogat, mint az SBX Pro Studio, CrystalVoice, Scout Mode, EAX 1.0–5.0, stb. Felszereltük az ASRock prémium fejhallgató erősítőjével (PHA), amely az akár 600 ohmos csúcskategóriás fejhallgatókat is támogatja, így valóban lenyűgöző hangminőséget nyújt.

Specifikáció:

GyártóAsrock
CPU FoglalatLGA-1150
ChipkészletIntel Z87 Express
Szabad memóriahely2 db
MemóriaDDRIII
CsatlakozóHDMI, eSATA, RJ-45 LAN, USB 3.0, Mikrofon, USB 2.0, DisplayPort, 3,5 mm Jack
USB port12 db
Méret372 x 123 x 400 mm
Garancia24 hónap saját