powered by www.bluechip.hu

Új MSI FM2+ Mini-ITX A88XI AC alaplap

Az ideális kis méretű, de mégis teljeskörű megoldás

by Blake Dashed
2014. February 21. 09:48
Címkék: fm2, miniitx, alaplap, msi
Az MSI mint a világ vezető alaplap gyártója örömmel jelenti be az első mini-ITX formátumú AMD FM2+ foglalatú alaplapját, az MSI A88XI AC-t, ami azon felül, hogy támogatja az AMD Kaveri APU-kat, visszafelé is FM2 kompatibilis (Richland és Trinity). Gazdag funkcionalitású beleértve, az Intel Dual Band Wireless AC WiFi / Bluetooth és PCIe Gen3.0 támogatást is. Az MSI A88XI AC kisméretű multimédiás, ideális irodai vagy játékos megoldásokra funkcionális kompromisszumok nélkül.

Az ideális kisméretű multimédiás, irodai és játékos megoldás

Az MSI A88XI AC alaplap sokféle multimédiás megoldással rendelkezik, mint például a H.264 hardveres dekódolás, a 4K UHD videó támogatás, Blu-ray lejátszás és 8-csatornás HD audió HDMI-n keresztül. A mai fejlett integrált grafikus processzorokkal kombinálva az MSI alaplap támogatja a háromkijelzős konfigurációkat, melyek nagyobb hatékonyságot és rugalmasságot nyújtanak az asztal elrendezéséhez. Az MSI A88XI AC alaplap készen áll a 4K UHD felbontás támogatásával a 4096x2160 pixel felbontásra is. A 4K UHD és a három kijelző támogatás csodálatos élményt nyújt filmnézés és játék közben is.


Az MSI A88XI AC továbbá két DDR3 DIMM bővítőhellyel rendelkezik (max. 32GB 2400(OC) MHz kétcsatornás memóriával, AMP és XMP támogatással), négy SATA 6 Gb/s porttal - RAID támogatással, egy PCIe 3.0 x16 csatlakozó, egy Mini PCIe foglalat, Gigabit Ethernet, USB 3.0 és HDMI 1.4a kimenettel. És mindezen felül, az MSI A88XI AC Intel Dual Band Wireless AC WiFi/Bluetooth adapterrel van szerelve. Minden funkció és a Mini-ITX mérete teszi ideális alaplappá multimédiás, irodai és játékos használatra.

A lehető legjobb hangminőség USB Audio Power-rel

A kiváló minőségű USB audió eszközök, mint például a külső DAC, szenvednek a gyenge USB teljesítmény-leadástól, így erősen befolyásolják a hangminőséget. Csak MSI USB Audio Power szállít 5V feszültségetaz alaplapok USB portjának, jelentősen növelve a hangminőséget. Az USB Audio Power megoldás, mely az összes USB portot függetlenül kezeli, stabilabb teljesítményt és audio jeleket biztosít, mint a hagyományos megoldások. Ennek eredménye a sokkal tisztább hanghatások, a csökkentett zaj, valamint a jobb teljesítmény és stabilitás, amivel a felhasználók nyugodtan élvezhetik a dúsított hangot.


Készülj fel a jövőre a Mantle és TrueAudio-val

Az MSI A88XI AC a legújabb technológia felhasználásával fenséges hangzást és folyamatos FPS játékot biztosít. A Mantle elősegíti a még jobb frame-rate-et az exkluzívan kifejlesztett AMD API-n keresztül. Az AMD TrueAudio (Kaveri és újabb) technológia a GPU-t használja az audió számítások elvégzéséhez. Így soha nem látott és hallott szintű akusztikai hűség érhető el.

Military Class 4: A lehet legstabilabb katonai minősítésű alkatrészek

Az MSI díjnyertes Military Class 4 alkatrészeket használ, ez egy következő lépés a megbízható, jó minőségű alkatrészeknél. A Hi-C CAP, Solid CAP és Dark CAP kondenzátorok valamint az SFC és Dark folytótekercsek biztosítják a számítógépen hibátlan, stabil, megbízható működését szélsőséges körülmények között is. Ezeka  legfontosabb elemek már mind bizonyítottak, ugyanis túl vannak egy hadügyi vizsgálaton, mely a legmostohább környezetben zajlott. A Military Class 4 alapja, hogy az alkotóelemek tökéletes stabilitást biztosítsanak nedvesség, magas hőmérséklet, rázkódás, extrém hideg és egyéb, mint pl. EMI és ESD elleni védelemmel.


OC Genie 4, Click BIOS 4 és Command Center

Az MSI A88XI AC alaplap számos exkluzív új technológiával van felszerelve, beleértve az egy másodperc alatti tuningolást OC Genie 4-el, a 4. generációs és egyben a világon az első grafikus kezelői felületű BIOS-t konzumer alaplapokhoz, a Click BIOS 4, valamint a Command Center felügyelőszoftver, ami a monitoring, tuning és egyéb hardver-beállításokért felelős. Példátlan szintű rugalmasságot és irányítást kinál az MSI egyedülálló hardveres és szoftveres tervezéssel, amivel az alaplapok konfigurációjának vezetőülésébe ülteti a felhasználót.

Funkciók:

a88xac-aseriesbadge.jpg

AMD 28NM KAVERI SUPPORT
Supports AMD Socket FM2+ and FM2 A-Series/Athlon™ Processors 

a88xac-a88xbadge.jpg

A88X EXCLUSIVE FEATURES
AMD CrossFire ™ Ready, Featuring AMP, Configurable TDP, and Full RAID options

a88xac-4k.jpg

4K UHD HDMI 1.4a
4K UHD support through High-Definition Multimedia Interface Version 1.4a

a88xac-gen3.jpg

NEXT GEN PCI-EXPRESS 3.0
PCIe Gen 3.0 Ready

a88xac-3displays.jpg

3 TIMES DISPLAY
Support for 3 Display Outputs, supporting triple display configurations

j1800i-usb.jpg

USB 3.0
Fully Supports High-speed USB Storage Devices

sata6.png

SATA 6 Gb/s
Up to 6Gb/s Data Transfer Bandwidth

j1800i-mflash.jpg

M-FLASH
Simply Update & Backup Your BIOS

j1800i-boot.jpg

FAST BOOT
Quickly Boot Up And Enter OS In A Few Seconds

j1800i-update.jpg

LIVE UPDATE 5
Easily Update The Latest BIOS & Drivers