powered by www.bluechip.hu

Megérkezett az új Acer K272HU sorozat

Gyönyörű színek, elképesztő teljesítménnyel társítva

by Blake Dashed
2014. March 27. 11:00
Címkék: acer, monitor
Az Acer a napokban mutatta be új környezetbarát megoldását, a K272HU kijelző sorozatot. Ezek a monitorok ultra magas felbontással, elképesztő színekkel és teljesítménnyel állnak rendelkezésére azoknak a PC tulajdonosoknak, akik a minőség mellett költséghatékony alternatívákat is szeretnének.

Az Acer K272HU sorozat ergonómikus talppal rendelkezik, -5-től 25 fokos szögig állítható, így a teljes kényelem garantált a felhasználóknak, munkaállomásként is. Az alulra helyezett OSD gomb egyszerű kezelhetőséget biztosít, kiegészülve a VESA falra szerelhetőségi támogatással. 

Gazdag színekben és részletekben 

Az Acer K272HU sorozatú LED monitor tökéletes részletességgel, full HD 1080p és WQHD felbontással érkezik, lehetővé téve a tökélyre fejlesztett otthoni szórakoztatás élményét. 

Gyors, 2 ms válaszidejű panel: magával ragadó grafika és videolejátszás – mindazoknak kitűnő választás ez, akik magas képminőség mellett szeretnék kiélvezni a játékok adta lehetőségeket, továbbá éles képmegjelenítést szeretnének munkájukhoz. Az ultra magas 100 000 000:1 kontrasztarány meggyőző, köszönhetően az Adaptive Contract Management-nek; így nem meglepő a kristálytiszta megjelenítés. Az Acer ComfyView technológiája redukálja a fényvisszaverődést és tükröződést, ezáltal még komfortosabb felhasználást tesz lehetővé a felhasználóknak akár az irodában, vagy akár otthoni környezetben. 

Környezetbarát 

Az Acer K272HU sorozat nem csak a teljesítmény és stílus kombinációját helyezi előtérbe, hanem kiemelt hangsúlyt fordít az környezetvédelemre is. Az ENERGY STAR 6.0 tanusítvány és az EPEAT Gold Ready minősítés a vállalati és társadalmi felelősségvállalás része, s minden hasonló jelenlegi Acer termékre vonatkozik. Az Acer K272HU sorozat tagjai higanymentesek, illetve arzénmentes üvegfelületekkel rendelkeznek, továbbá újrahasznosított anyagokból készülnek. Mindezek tükrében ezek a LED monitorok kevesebb energiát igényelnek, mégis tartósabbak, mint a hagyományos CCFL háttérvilágítással rendelkező elődök.