powered by www.bluechip.hu

Logitech K830 - Irányíts sötétben is

Akár sötétben is irányíthatjuk tévénket a Logitech új világító billentyűzetével

by Blake Dashed
2014. April 11. 15:01
Címkék: logitech, billentyűzet
A Logitech a mai napon bemutatta legújabb termékét, a Logitech® Illuminated Living-Room Keyboard K830-at, amely új színt visz a tévézésbe. Az újratölthető, akkumulátoros billentyűzet háttérvilágítással ellátott gombjainak, beépített touchpadjének, és továbbfejlesztett vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a kanapéról vagy az ágyból írhatunk és kattintgathatunk, akár sötétben is.


A Logitech K830 gombjainak fényereje automatikusan változik a szoba világosságának függvényében, így bármely megvilágítás mellett könnyedén gépelhetünk. Ahogy elkezdünk gépelni, a billentyűk kivilágosodnak, amint pedig befejezzük a háttérvilágítás öt másodperc múlva kikapcsol, ezzel is elősegítve az energiatakarékosságot.

A modern lakókörnyezetbe tervezett billentyűzet kompakt, könnyű, lágy tapintású gombjai pedig optimálisak a mindennemű médiafogyasztáshoz. A Unifying vezeték nélküli csatlakozónak köszönhetően 2,4 GHz-en akár 10,5 méter távolságból is irányíthatjuk számítógépünket; a K830-cal ily módon böngészés közben is nyugodtan pihenhetünk, hátradőlhetünk szabadon folytatva időtöltésünket. A billentyűzet tölthető, így soha nem kell aggódnunk az elemcsere miatt.


Annak érdekében, hogy elkerüljük a kínos rendetlenséget, amelyet a hagyományos billentyűzet és az azt kiegészítő egér képes okozni a nappaliban (arról a felfordulásról nem is beszélve, amelyet azok a kanapén képesek okozni), a házimozi PC billentyűzet egy eszközben egyesíti a két kelléket. A touchpad felülete sima, reszponzív, és pontos kurzormozgásokat tesz lehetővé. A lekerekített sarkoknak köszönhetően a billentyűzetet könnyű kézben tartani, vékony kialakítása miatt pedig akár függőlegesen is tárolhatjuk a helytakarékosság érdekében.

Ár és elérhetőség

A Logitech K830 billentyűzet már elérhető Magyarországon 31.999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron