powered by www.bluechip.hu

Tűzveszélyes a GoPro Hero 4?

Ha egy rossz példányt fogtunk ki könnyen ránk gyulladhat!

by Morzan
2014. October 13. 19:20
Címkék: gopro, a, hero
A legújabb GoPro, a Hero 4 egyes esetekben túlmelegedhet és már-már olyan hőfokot is elérhet amelynél már a tűzveszély is fennáll!
Egy külföldi oldal szerkesztői arra hívták fel az internet felhasználóinak figyelmét, hogy a legújabb GoPro szerzemény, a Hero 4 -nél amennyiben az opcionális akkupakkal (Battery BacPac) együttesen használjuk a készüléket, az túlmelegedhet olyannyira, hogy akár fel is gyulladhat. Először persze a Battery BacPac -re gyanakodtak, de tesztelve egy régebbi kiadással (egy GoPro Hero 3+ kamerával) - nem lépett fel ez a probléma.


Ezután jöttek a találgatások, hogy vajon ez a hibajelenség az összes GoPro Hero 4 -nél előjön? A CheesyCam szerkesztői így beszereztek egy másik, teljesen új eszközt melynél ugyan csak nem jelentkezett a hiba. A Battery BacPac egyáltalán nem melegedett. Azonban a videó készítői azt javasolják, hogy akik rendelkeznek az új Hero 4 -el, azok először is teszteljék le, hogy nincs e hasonló probléma. Nem volna jó, ha 3 perc után akár a fejünkre égne.

A hibás készüléket végül visszaküldték javításra, de eddig még nem sikerült más Hero 4 -nél reprodukálni a jelenséget.