powered by www.bluechip.hu

Logitech G302 - a profi MOBA egér

A Logitech bemutatta legújabb egerét, amelyet a MOBA játékokhoz fejlesztett.

by Morzan
2014. November 05. 19:48
Címkék: logitech, profi, egér
A Logitech G302 fejlesztésében a legismertebb MOBA csapatok vettek részt, mint pl. a Team SoloMid, a Cloud9, a CJ Entus Frost, a CJ Entus Blaze és az Invictus Gaming.
A Logitech G302 speciális megoldásainak köszönhetően a MOBA eSportolók által felállított kritériumoknak teljesen megfelel. Gyors, könnyű és pontos. A Logitech a G302-t a Delta Zero szenzortechnológiájával is felszerelte, amely a speciális lencse szerkezetnek, a geometrikus megvilágításnak és a speciális algoritmusoknak köszönhetően igen pontosan fordítja le kézmozdulatainkat a képernyőre. Vincent Tucker, a Logitech Gaming üzletágának vezetője azt nyilatkozta, hogy jelenleg a G302 a jelenlegi legjobb MOBA egér. Kényelmes, tartós, emellett a piacon elérhető legfejlettebb technológiák felhasználásával készült. A Logitech G302 egér hat programozható gombot kínál, így biztosítva a személyre szabott játékélményt. 4 DPI beállítás érhető el, így biztosítva könnyű váltást a pixel-pontos célzás és a nagy sebességű navigáció között. A gyorsaságra koncentrálva a gombok másodpercenként 5 klikkelést képesek regisztrálni, vagyis bármely gyorstüzelő játékos igényeit kielégítik. A pehelykönnyű kialakítás mellett a Logitech G302 szinte súrlódásmentes alsó résszel és ultra-kitartó elsődleges gombokkal érkezik, melyeket több mint húszmillió kattintásig teszteltek. Ez egy eSportoló kétévi, napi 15 órányi játékának felel meg.

A Logitech G302 Daedalus Prime MOBA gamer egér Európában és az Egyesült Államokban várhatóan 2014 novemberében jelenik meg,