powered by www.bluechip.hu

Silicon Power a Computexen

Természetesen egyik kedvenc gyártónk, a Silicon Power is képviseltette magát a Computexen, ráa

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: usb, silicon power

Természetesen egyik kedvenc gyártónk, a Silicon Power is képviseltette magát a Computexen, ráadásul egy nem mindennapi standot húztak fel az eseményre.

sp stand.jpg

Ha már ott voltak, jól be is mutatták teljes termékcsaládjukat, valamint kitértek a várható újdonságokra is. Katt.

Ezek egyik a SkyShare család, mely a vezeték nélküli hordozható háttértárak változatos kínálatát nyújtja majd. Az 1TB-ig terjedő vezetékes opciókkal is ellátott kütyük elsősorban a mobil eszközöket használóknak nyújtanak majd nagy segítséget.

A SP ezen kívül új USB meghajtókat is prezentált: érkezik a Touch T02 és az Ultima U03, de frissül a Diamond-széria is (Diamond D01, Diamond D03), mely sorozat gyönyörű, zsebméretű merevlemezeivel híresült el.

A Touch T02 egy nagyon pici, élénk színekben pompázó mágnessel ellátott pendrive, mely mindig kéznél lehet az egyedülálló rögzítésének köszönhetően.

sp t02.jpg

Természetesen a flash-kártyák és az SSD-k sem maradhattak ki, így újdonságként érkezik az 1000x Superior CF kártya, a Velox V60 és a Technology T10. Az előbbi a profi DSLR fényképezőt használóknak, míg az utóbbi kettő a gyorsaság és a minőség kedvelőinek okoz majd örömet számítógép fronton.

silicon_power_t10_ssd.png