powered by www.bluechip.hu

ASUS Stick PC QM1 Magyarországon

by Attila
2015. November 03. 09:58
Címkék: asus, stick, pc


Az ASUS bejelentette a Stick PC QM1 megjelenését

Teljes funkcionalitású Windows PC négymagos processzorral, 2 GB memóriával, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolattal, USB, HDMI és micro SD csatlakozóval
ingzsebben elférő méretben

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

·         Rendkívül kis méretű négymagos Windows PC, amely csak 38 gramm és könnyedén zsebre tehető

·         Sokféle kapcsolattartási és a bővítési lehetőség: 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, USB, HDMI és micro SD

·         Igazán hatékony PC a legfontosabb otthoni, üzleti és mobil feladatokra, pl. webböngészésre, a közösségi hálózatok használatára, szórakozásra, házimozi-nézésre és a mindennapos irodai feladatokra

Az ASUS bejelentettea Stick PC QM1 magyarországi megjelenését. Ez egy teljes funkcionalitású, négymagos processzorral felszerelt windowsos PC meggyőző kapcsolódási és bővítési lehetőségekkel, olyan kis méretben, hogy kényelmesen elfér az ing zsebében is — mindössze 38 gramm, 11 cm hosszú és 9,8 cm vastag.

A Stick PC QM1 pici testébe komoly rugalmasság szorult: Intel® Atom™ Z3735F processzort, 2 GB energiatakarékos DDR3L memóriát, 32 GB tárhelyet, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolódási lehetőséget kapott a gyors és kényelmes vezeték nélküli használathoz, HDMI csatlakozót a nagyképernyős TV-k és monitorok, illetve USB-t a kedvenc perifériák fogadásához, valamint micro SD kártyahelyet a könnyű bővítés érdekében.

Valódi otthoni, üzleti és mobil hatékonyság egy zsebben elférő PC-vel

Az ASUS Stick PC QM1 olyan mindennapi számítástechnikai feladatokhoz tervezett nélkülözhetetlen PC, mint a webböngészés, a közösségi hálók használata, a szórakozás és az irodai feladatok. Igazi hatékonyságot és kényelmet nyújt otthon és a munkában — vagy bárhol, ahol egy HDMI képernyőhöz hozzá lehet férni. Az ismerős, akár Windows 10 operációs rendszer, a HD grafika, a gyors vezeték nélküli kapcsolat és a könnyű bővíthetőség miatt a Stick PC QM1 új PC-használati lehetőségek előtt nyitja meg az utat, még több helyen és még több helyzetben — csak dugja rá egy TV-re, monitorra vagy projektorra és már kezdheti is a munkát.

A vállalkozások számára a Stick PC QM1 az azonnal üzembe állítható digitális plakátokat és a hatékony ügyfélhívó rendszereket jelenti, vagy az irodai háttérrendszerek felállítását, a konferenciatermi kivetítők csatlakoztatását, sok vékonykliens telepítését esetleg mobil munkatársak felszerelését.

SPECIFIKÁCIÓ    

ASUS Stick PC QM1    
•    Windows 10
•    Intel® ATOM™ Z3735F processzor
•    2 GB DDR3L 1333 MHz-es memória
•    32 GB eMMC tároló
•    802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
•    1 db Micro-SD kártyahely
•    1 db USB 2.0 csatlakozó
•    1 db HDMI csatlakozó
•    111 x 38 x 9,8 mm
•    38 g