powered by www.bluechip.hu

Új Razer DeathAdder V2 és Basilisk V2 egerek a láthatáron

by Lizzy
2020. January 17. 11:58
Címkék: deathadder, razer
Már így 2020 elején új hírekkel szolgál a Razer. Ugyanis bejelentette a DeathAdder V2, valamint a Basilisk V2 rendkívül testreszabható gamer egerek megjelenését, melyek új technológiával vannak frissítve ezért is kapták a V2 utótagot.

A korábbi szériák elég sikeresnek mondhatók, amelyből a Razer számottevően sokat értékesített világszerte. Megőrizve jól kialakított ikonikus ergonómiáját, a DeathAdder V2 mostantól a Focus + optikai érzékelőjével, optikai egérkapcsolóival és a Speedflex kábelével egy „nélkülözhetetlen fegyverré” vált.
Kifejezetten közepes és nagy kezekre tervezték, a DeathAdder-t, melynek ergonómiai kialakítása tökéletesen illeszkedik a tenyérhez. A hagyományos irodai egerek kialakításán túlmutat és nagyobb kényelmet biztosít a mindennapos használathoz, csökkentve a stresszt és kiküszöböli a kényelmetlen pontokat. 


Nem csupán az alakja lett megkönnyítve. Az új egér izzadságtűrő bevonattal és gumírozott oldalfogókkal rendelkezik a gyakori újra pozicionálás érdekében. Finomított görgője szintén tökéletesen be van állítva a legjobb játékélmény érdekében.

8 programozható gombbal ellátott DeathAdder V2 fedélzeti memóriája összesen 5 profil eltárolására ad lehetőséget és természetesen a Chroma RGB világítás sem hiányzik belőle. 

A DeathAdder V2 Focus + optikai érzékelője, amely a piacon a legmagasabb érzékelő specifikációkkal büszkélkedhet mind amellett, hogy új intelligens funkciókkal tovább is fejleszthető. Az új intelligens nyomkövető mozgásszinkron funkciókkal rendelkező Focus + optikai érzékelője hihetetlenül pontos egérré teszi a DeathAdder-t. A győzelemhez pedig ez elengedhetetlen.


Optikai egérkapcsolóval van felszerelve, amelyek infravörös fénysugárral működtetik a kattintásokat, és teljes mértékben kiküszöbölik a nem kívánt dupla kattintások kockázatát. Ezáltal gyorsabb, megbízhatóbbá válik a használata.
A Razer Speedflex kábel burkolata által pedig a gamerek kevesebb súrlódást és „csípődést” tapasztalhatnak a normál szorítópontok mentén, ezáltal biztosítva az akadálytalan elmozdulást és gubancmentes mozgást.
A DeathAdder gomjai mindegyike teljesen testreszabható a Razer Synapse 3-on keresztül. A Razer Synapse 3 társszoftverén a HyperShift-en keresztül, lehetővé teszi a felhasználó által megadott váltógombbal, hogy bármilyen gombhoz másodlagos funkciókat hozzárendeljenek.


A Razer Basilisk V2-je is ugyanolyan frissítéseket élvezhet, mint a DeathAdder V2, miközben meg tudta tartani a Basilisk családhoz tartozó összes testreszabható funkciót. Fejlett technológiával és 11 egyénileg programozható gombbal rendelkezik, köztük az elismert multifunkciós érzékelővel és a testreszabható görgetőkapcsolóval. Így kiváló választás azoknak a gamereknek, akik testreszabják az egeret és ki szeretnék használni a maximális játékélményt. Annak érdekében, hogy a pontosságot és a reakcióképességet ne korlátozza a mozgás, a Basilisk V2 Speedflex kábelt használ a gyors, pontos swipekhez és a sima, gubancmentes mozgáshoz.