powered by www.bluechip.hu

PLAYSEAT PUMA Active játékülés

by Lizzy
2020. October 20. 15:09


Playseat® | PUMA Active Gaming Seat

A PUMA szakértelmével együtt a Playseat® egy innovatív játékülést kínál, amely tökéletesen alkalmazkodik a testedhez. A Playseat® | PUMA játékülés tökéletes gamer ülés minden konzol játékos számára. Kényelmesen tudsz ülni akár órákon át.

Ez a forradalmi játékülés aktív és helyes üléspozíciót biztosít, teljes mozgásszabadsággal, így a lehető legtöbbet hozhatod ki a játékélményedből.

Tedd élvezetesebbé a játékot a kényelmes PUMA Active játéküléssel!


Az egyedülálló kialakítás az abszolút irányításra összpontosít a játék során, és ideális ülőhelyzetet biztosít minden szinten, mind életkorban és magasságban a gamerek számára. 
A játékülés követi mozgásaidat, és mindemellett teljes mozgásszabadságot biztosít, akár támadó, akár védekező módban vagy.
Természetesen vissza is ülhetsz benne és pihenhetsz. Kiemelkedően kényelmes, akár több órányi játék után is.


Főbb tulajdonságai a legújabb PUMA Active játékülésnek:

Teljes szabadság

A különleges ActiFit ™ kialakítás teljes mozgásszabadságot biztosít játék közben, lehetővé téve az aktív és helyes ülő helyzet fenntartását. Ülj bárhogy, a teljes szabadság és kényelem garantált.


Egyedi kényelem

Az Active Gaming Seat minden testhelyzethez igazodik, amikor elmerülsz a képernyőn megjelenő tartalomban. A csúcstechnológiájú, légáteresztő anyagok felhasználásával sok órányi játék után is kényelmes marad és nem fogsz az ülésbe "tapadni".


Tárolás

Négy kötött, könnyen hozzáférhető zseb ad helyet a kontrollernek, telefonnak, tv-távirányítónak vagy bármi másnak, amit oda szeretnél tenni amíg tartasz egy kis szünetet. 


Teljes vezérlés

Az egyedülálló Playseat MotionForce ™ gumilábak biztosítják, hogy játék közben mindig a legjobb ülőhelyzetbe legyél, csúszásmentesen, stabilan.



Hogyan készült...? 


EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA