powered by www.bluechip.hu

3 új helytakarékos mini pc-vel jelentkezik a Shuttle

by Lizzy
2020. December 14. 15:30
Címkék: , 3, új, mini, a, shuttle


A Shuttle XPC termékvonalának legújabb képviselői csupán néhány milliméterrel nagyobbak, mint egy A5-ös lap és magasságuk sem nagyobb mint 4,3 cm.  Ez a fajta kompaktság tökéletes megoldást tud nyújtani egy iroda felszerelésre, vagy akár egy kompakt otthoni konfiguráció kialakítására. Kevesebb kilógó kábel, akár a monitor hátuljára rögzíthető eszköz garantálja a kényelmet. 

A gépek egyébként Intel LGA1200-as foglalttal rendelkező CPU-k befogadására képesek és akár 64 GB DDR4 memória is pakolható bele. A kis méret és a kompaktság mellett a legnagyobb előny, hogy a gyártó szerint az alkatrészek hőmérsékletét 0 és 50 °C között tartja a gép. VESA monuntnak köszönhetően pedig könnyedén falra szerelhető.


A DH470 a DH 410 és a DH410S gyakorlatilag csak a portok és csatlakozók számában különbözik egymástól. A DH470 például 1 HDMI és 2 DisplayPorttal rendelkezik, ezáltal ideális lehet akár több UHD kijelző működtetésére. Átlagos irodai felhasználásra, ha megelégszünk kevesebb képernyővel és kevesebb porttal akkor tökéletesen megfelel a szolidabb árú DH410S-is.

Az XPC tökéletes megoldás lehet otthonra, irodába, de olyan professzionális, vagy ipari feelhasználáshoz is, mint videofal, digital signage, POS, POI, nyerőautomaták, iroda, egészségügy, és ipar.