powered by www.bluechip.hu

A DDR4-nél 50 százalékkal gyorsabb DDR5 SODIMM-memóriát mutatott be a Kingston FURY

by Ákos
2022. March 02. 11:10
Címkék: fury, kingston, ddr5, ddr4

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bemutatta Kingston FURY™ Impact DDR5 SODIMM-memóriáit.

Az új modulok ideális megoldást kínálnak azon gamerek és PC-rajongók számára, akik a legújabb csúcsteljesítményt szeretnék elérni laptopjukon vagy kis helyigényű (SFF) gépükön. 


A Kingston FURY Impact DDR5 50 százalékkal gyorsabb a DDR4-nél, ami fontos előny a játékfuttatás, a rendering és a multitasking terén. Kis fogyasztása és fokozott hatékonysága révén az 1,1 feszültségszintű rendszer nem melegszik túl. A 64 GB max. kapacitású, Intel® XMP 3.0-ra felkészített SODIMM-csomagok formájában kapható Kingston FURY Impact DDR5 a DDR5 minden továbbfejlesztett funkcióját vékony és kompakt formai kialakításban biztosítja. Innovatív Plug N Play túlhúzási technológiája és alaplapi ECC-je révén automatikusan kisebb késleltetéssel támogatja a 4800 MT/s adatátviteli sebességet, mint a DDR5-4800. Az új megoldás így profil bekapcsolása nélkül javítja a rendszerteljesítményt, és csúcssebesség mellett tartja fenn az adatintegritást.


A Kingston FURY Impact DDR5 max. 32 GB kapacitású egymodulos kivitelben és max. 64 GB kapacitású dupla csomagban lesz kapható, teljes élettartamra kiterjedő korlátozott garanciával.


A Kingston FURY Impact DDR5 jellemzői és specifikációja

  • Nagy DDR5 SODIMM teljesítmény: 50 százalékkal gyorsabb, mint a DDR4, növelve ezzel a játékfuttatás, a rendering és a multitasking területén elérhető teljesítményt.
  • Plug N Play automatikus túlhúzási funkcionalitás1: A Kingston FURY Impact DDR5 automatikusan a legmagasabb megadott sebességet biztosítja.
  • Intel® XMP 3.0-tanúsítás: A túlhúzásra beállított, fejlett előoptimalizált időbeállítások, illetve sebesség- és feszültségszint növelik a memóriateljesítményt.
  • Kisebb energiafogyasztás, nagyobb hatékonyság: Az Impact DDR5 1,1 voltos feszültségszintjének köszönhetően a rendszer nem melegszik túl és hatékonyan működik.
  • Megnövelt stabilitás alaplapi ECC-vel: Az adatintegritás fenntartása a túlhúzási sebesség biztosítása mellett.

·         Kapacitásváltozatok:

o   Egymodulos: 8 GB, 16 GB, 32 GB                                                            

o   Dupla csomag: 16 GB, 32 GB,64GB                                                                     

  • Frekvencia:    4800 MT/s
  • Késleltetés: CL38                                           
  • Feszültségszint: 1,1 V                   
  • Üzemi hőmérséklet: 0°C- 85°C
  • Méret:69,6 mm x 30 mm