powered by www.bluechip.hu

Raktáról elérhető a River 2, a kompakt energiaforrás!

by Julie
2023. March 03. 10:00
Hezitálsz azon, hogy neked való-e a River 2 energiatároló?

Segítünk megválaszolni ezt a kérdést. Kiemeltünk számodra ennek a szériának a kulcs előnyeit.



Energiaforrás, ami akár 10 évig is kiszolgál!

A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú LFP akkumulátornak köszönhetően a RIVER 2 sorozat bármely tagját több, mint 3000-szer feltöltheted és lemerítheted.

Mindenki szeretne maga mellett tudni egy bármikor rendelkezésére álló, tartós megoldást az energiaellátásra. Ezt nyújtja neked a River 2.




Kempingezéshez szinte alapdarab

Miért ne hasznosíthatnád a megújuló energiát táborozás vagy kirándulás közben? Ne mondj le a kényelemről a természet lágy ölén sem, csatlakoztass a River 2-höz egy turmixgépet vagy egy laptopot, hogy tovább élvezhesd a már megszokott kedvenc használati tárgyaid. A RIVER 2 AC kimenete akár 300 W-on is működhet. De felpörgetheted akár 600 W-ra X-Boost móddal, hogy a fogyasztói elektronikai cikkek akár 99%-a is működhessenek róla.




Kicsi a bors, de erős!

 A kompakt kialakítású River 2 szerkezete könnyű, mindössze 3,5 kg. Hordozható formatervezésének köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű az utazásbarát áramellátás. Könnyű súlyával, amely 30%-kal könnyebb, mint az előző generáció, a RIVER 2 készen áll arra, hogy minden szabadtéri programot támogasson, az erdei kirándulástól a tengerparti grillezésig bezárólag.



0-100%-os töltés mindössze 60 perces töltéssel.

Az ultragyors, 60 méteres töltéssel mindig készen áll a következő kiruccanásra. Csak 1 óra alatt töltse fel 0-100%-ra a hálózati aljzat használatával. Ötször gyorsabb, mint az ipari szabvány, és 38%-kal gyorsabb, mint az előző generáció.

Biztonságos és megbízható 10 évig használható.

Több mint 3000+ akkumulátoros 100%-os ciklussal a RIVER 2 szinte minden nap használható, nagyjából tíz évig. Az LFP akkumulátor kémiája nemcsak hosszú élettartamot biztosít. Megbízhatóbb, hatékonyabb és biztonságosabb még magas hőmérsékleten is. A RIVER 2 az egyik leghosszabb garanciával rendelkezik az iparágban, így a következő 5 évre védjük Önt.

Töltés korlátlanul.

A négy sokoldalú töltési lehetőséggel gondoskodtunk arról, hogy a RIVER 2-t szinte bárhol tölthesse. Töltsön váltóáramú konnektorról az ultragyors, 1 órás töltés érdekében, töltsön útközben autós töltéssel, és kapcsoljon ki hálózatról vagy zölden a napelemes gyorstöltéssel. A RIVER 2 egy teljesen új töltési lehetőséggel rendelkezik, az USB-C-vel. Csatlakoztassa és kényelmesen töltse bárhol, ahol van konnektor.

Futtassa fogyasztói elektronikájának akár 99%-át.

A 300 W-os kimenettel a RIVER 2 a legtöbb alapvető problémára megoldást jelent. De miért nem emelné a teljesítményt a következő szintre az X-Boost móddal? Kapcsolja be akár 600 W-os teljesítményű készülékekhez, beleértve az asztali számítógépet vagy a turmixgépet is.

Fogja-menjen-és-töltsön!

A RIVER 2 könnyű, mindössze 3,5 kg-os súlyával és könnyen hordozható kialakításával zökkenőmentes használatot tesz lehetővé bárhol és bármikor.

Alapvető otthoni biztonság a 30 ms-os átkapcsolási móddal.

Készítse fel készülékeit váratlan kimaradásokra! Gyors, 30 ms-os átkapcsolási sebességével a RIVER 2 folyamatosan üzemben tartja a nélkülözhetetlen elektromos készülékeit.

Erő a keze ügyében.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 vezérléséhez és felügyeletéhez a telefon kényelméből. Csatlakozzon Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével a közeli vagy távoli használathoz.


Megnézem az Ecoflow River 2 hordozható energiatárólót!