powered by www.bluechip.hu

Új kompakt és sokoldalú nyomtatók a Canontól!

Canon i-SENSYS LBP122dw és i-SENSYS MF270

by Julie
2023. March 30. 09:39
A Canon új nyomtatói megbízhatóak, villámgyorsak és biztonságosak, ugyanakkor kifejezetten arra tervezték őket, hogy növeljék hatékonyságodat legyen szó akár kis irodákról vagy otthoni felhasználásról.


Canon i-SENSYS LBP122dw megbízható és villámgyors nyomtató

 

Növeld teljesítményedet maximumra

Nyomtass akár különböző méretekben és szélvész gyorsasággal (akár 29 lap/perc sebességgel) a két oldalas nyomtatás segítségével ezzel a megbízható kompakt LBP122dw nyomtatóval!

 

Védelem az érzékeny dokumentumok számára

A készülék dokumentumai, eszközei és hálózata számára is teljes körű védelmet biztosít a vírusok és a hackerek jelentette veszélyekkel szemben. Így titkosabb dokumentumaidat teljes mértékben biztonságban tudhatod bármit is nyomtass. A funkciók közé tartozik a biztonságos indítás és a biztonsági funkciók navigációs útmutatója.

 

Egyszerű használat

Az intuitív, ötsoros LED-es kijelzőn egyszerűen navigálhatsz a beállítások között, és időt takaríthatsz meg a kezdeti beállítás során a készülék zökkenőmentes használatba vételével. Csatlakozzál Wi-Fi-vel alapfunkcióként, párosítsd készüléked egyszerűen a Wi-Fi Direct segítségével, és nyomtass mobilodról is akár bárhonnan otthonodból.

 

Canon i-SENSYS MF270 többfunkciós fekete-fehér lézernyomtató

A produktivitás maximumon járatva

Készíts változatos nyomtatványokat a kis méretű hordozók támogatásával, és takarítsd meg a legfontosabb értékedből, az idődből, a kétoldalas nyomtatással, és nyomtass gyorsan dokumentumokat akár 29 lap/perc sebességgel.


Hamarosan!