powered by www.bluechip.hu

Építsd ki otthoni kis irodádat!

Canon Pixma G2430-al és Pixma G3430-al

by Julie
2023. April 04. 11:10
Engedd szabadjára fantáziádat, és hozz létre saját kis otthoni irodádat! Legyen szó akár az otthoni tanulásról, munkavégzésről vagy kreatívkodásról, a Canon nyomtatókat arra tervezték, hogy illeszkedjenek az életstílusodhoz.


Pixma G2430 gyors nyomtató a Canontól! 


Extra-alacsony üzemeltetési költségek

Ha jelentős megtakarítású nyomtatón töröd a fejed, akkor megtaláltad! A Pixma G2430 nyomtató újratölthető tintapatronokkal működik, így jelentős megtakarítást érhetsz el a nyomtató élettartama alatt, hiszen nem szükséges mindig újabb és újabb patront venni. Nyomtass akár 3100 fekete-fehér oldalt és 4400 színes oldalt.


Nagy sebesség minden oldal nyomtatásánál

A 11,0 kép/perces (fekete-fehér) és a 6,0 kép/perces (színes) nyomtatási sebességnek köszönhetően gyorsabban nyomtathatod ki dokumentumaid így nem lesz külön procedúra egy nyomtatás se.



Egyszerű karbantartás otthon!

A könnyen cserélhető karbantartó patronnak és a mechanikai azonosítóval ellátott, összenyomást nem igénylő tintapatronoknak köszönhetően minimálisra csökkentheted az állásidőt.


Emeld a tétet a Pixma G3430-al!

A Pixma G2430-hoz hasonlóan extra-alacsony üzemeltetésű költségekkel, egyszerű karbantartással és nagy sebességű nyomtatást tudhatsz magadénak, de a Pixma G3430-al több funkciót tudhatsz magadénak!




Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Nyomtass gond nélkül számos eszközről a Wi-Fi csatlakoztathatóság, valamint a PIXMA Cloud Link, a Canon PRINT alkalmazás, az Apple AirPrint és más funkciók támogatása révén

Dolgozz akár több médiával!

Bontakoztasd ki kreativitásod otthonodban a mágneses és matt fotópapírra történő nyomtatás kínálta lehetőségekkel.


Hamarosan!