powered by www.bluechip.hu

Forradalmi 8K drón profi fotósoknak és filmeseknek

DJI Inspire 3

by Julie
2023. April 14. 14:00
A DJI Inspire 3 egy all-in-one 8K kamerás drón, mely képessé teszi a professzionális szintű filmeseket arra, hogy teljes mértékben kihasználják a felvételekben rejlő lehetőségeket, és megmutathassák a láthatatlan részeket is. Az Inspire 3 egy csúcskategóriás drón, amelyet olyan professzionális fotósok és filmesek számára terveztek, akik a legjobb minőséget követelik meg munkájuk során. A drón olyan fejlett funkciókkal van felszerelve, amelyek teljesen új szintre emelik a légi fotózást és videózást technikai adottság szempontjából és élvezeti szempontból.
Az Inspire 3 egyik legfontosabb jellemzője a 8K kamera. A kamera lenyűgözően részletes képek és videók rögzítésére képes, így ideális a professzionális fotósok és filmesek számára, akik a leglélegzetelállítóbb felvételeket szeretnék megörökíteni. A kamera 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel is fel van szerelve, amely gyenge fényviszonyok között is jobb képminőséget biztosít korábbi típusaihoz képest.
Az Inspire 3-at emellett úgy tervezték, hogy hihetetlenül stabil és könnyen kezelhető legyen használójának. Új meghajtórendszerrel rendelkezik, amely nagyobb teljesítményt és jobb manőverezhetőséget biztosít. A profik számára fontosabb technikai infóként említeném a drón maximális merülési sebességét ami 9 m/s-ról 10 m/s-ra növelték a tervezése során, míg a függőleges emelkedési/ereszkedési sebességet 6 m/s-ról és 4 m/s-ról 8 m/s-ra növelték. A sebessége, pedig egészen káprázatos, hiszen a drón akár 90 km/h sebességgel is képes repülni, és akár 40 percig is a levegőben maradhat, így tökéletes a hosszabb felvételekhez is, például akciójelenetek és kisebb filmek forgatásához. A DJI Inspire 3 drón számos intelligens repülési móddal is rendelkezik, köztük az ActiveTrack, a TapFly és a Point of Interest, amelyek lehetővé teszik a drón számára, hogy önállóan repüljön és különböző szögekből készítsen felvételeket. 

 Ami a dizájnt illeti, az Inspire 3 elegáns és stílusos. Szénszálas vázzal rendelkezik, amely egyszerre könnyű és tartós. A drón futóműve behúzható, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Az Inspire 3 egy új távirányítóval is rendelkezik, amely beépített 5,5 hüvelykes HD-kijelzővel rendelkezik, amely tiszta képet nyújt a drón felvételeiről úgy, hogy hétágra sütő napos időről sem kell gondoskodnunk használatához.

 De ha laikusként érdeklődsz a drónok iránt akkor sem kell megijedned, hiszen az Inspire 3 nem csak a professzionális fotósok és filmesek számára nagyszerű drón, hanem széleskörűen alkalmazható is különböző tevékenységekre és célokhoz. Használható például keresési és mentési műveletekre ha netalán ebben a mentésben vagy érdekelt, de használható megfigyelésre, sőt, akár környezeti megfigyelésre is, így könnyen válhat a kedvenc eszközöddé ha természetimádó vagy. Az Inspire 3 integrálja a nagy pontosságú RTK helymeghatározási technológiát, amelyet olyan iparágakban használnak, mint az építészet és a földmérés, mely centiméteres pontosságot biztosít használója számára. A drón kiváló minőségű kamerájának és fejlett funkcióinak köszönhetően a legkülönfélébb iparágak számára is ideális és ezáltal bátran ajánljuk vállalkozások figyelmébe és saját alkalmazásra is.

 Az ismételhető útvonalak használatával a drón automatikusan ugyanazon az útvonalon repül, és megtartja az összes előre beállított paramétert, például a magasságot, a sebességet, a gimbal szögét és a kamerabeállításokat. Ugyanazon repülési küldetés megismétlése lehetővé teszi az operatőrök számára, hogy könnyedén hajtsanak végre egy nehéz felvételt, vagy repüljenek különböző időpontokban ugyanazon a helyen, így könnyen készíthetnek hosszú távú timelapse-felvételeket, amelyek rögzítik az átmeneteket, például a nappalt az éjszakába vagy az évszakról évszakra történő váltást.

A 3D Dolly funkciója képes darut, kábelkamerát vagy dollyt szimulálni filmkészleteken, miközben messze túlmutat ezen eszközök korlátain. A repülési útvonal megtervezése után a drónt manuálisan vezérelheted, annak érdekében, hogy előre-hátra mozogjon az útvonalon, miközben beállítja az olyan paramétereket, mint a sebesség, a kardánszög és egyebek a felvétel igényei szerint. Ez megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a bonyolult, mozi minőségű kameramozgásokat, és jobb vizuális effektusokat biztosít.
Az Inspire 3 kilenc érzékelővel van felszerelve, amelyek robusztus, több irányú érzékelőrendszert tesznek lehetővé, és minden irányban képes észlelni az akadályokat, és átfogó védelmet nyújt a repüléshez.

Összességében a DJI Inspire 3 egy forradalmian új drón, amely rendkívüli mércét állít fel a légi fotózás és videózás terén. Fejlett funkciói, elegáns kialakítása és széleskörű felhasználási lehetőségei minden profi fotós vagy filmes számára kötelező eszközzé teszik. Ha egy kiváló minőségű drónt keresel, amellyel lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz, a DJI Inspire 3 drónnal mindenképpen érdemes számolnod a jövőben. 

 

  • Teljes képkocka 8K/75fps ProRes RAW
  • Teljes képkocka 8K/25fps CinemaDNG
  • Kettős natív ISO
  • 80° Tilt Boost vagy 360° Pan Dual konfigurációk
  • Nagy dinamikatartomány, 14+ variálható megállási lehetőség
  • 1/1,8 hüvelykes ultraszéles éjszakai látó FPV kamera
  • Centiméter szintű RTK helymeghatározás és útpont kezelőkettős vezérlésű O3 Pro videoátvitel
  • kettős vezérlésű O3 Pro videoátvitel
  • DL-ba szerelhető objektív