powered by www.bluechip.hu

Igényes adattárolás minden helyzetre!

Synology DS923+

by Julie
2023. May 18. 12:52
Napjaink digitalizációs korában a hatékony adattárolás és -kezelés létfontosságú az egyének avagy mindennapos felhasználók és a vállalkozások számára. A Synology egyik igényes fejlesztése a Synology DS923+, egy funkciógazdag NAS-rendszer, amely kivételes teljesítményt és sokoldalúságot ígér. Ebben a cikkben elmélyedünk a DS923+ részleteiben, kiemelve annak legfontosabb jellemzőit, előnyeit, és azt, hogy hogyan könnyíti meg a digitális életedet.


Erőteljes hardver és felpörgetett teljesítmény:

A DS923+ négymagos Intel processzorral és 4 GB DDR4 RAM-mal van felszerelve, ami elegendő teljesítményt biztosít az igényes feladatok elvégzéséhez. A két beépített M.2 NVMe SSD helynek köszönhetően villámgyors rendszerreakcióképességet és gyorsított adatátviteli sebességet biztosít, hogy drága idődet ne pazarold el várakozásra.

 



Nagy tárolókapacitás:

Ez a NAS-megoldás akár kilenc meghajtórekeszt is támogat, lehetővé téve 3,5 hüvelykes SATA HDD-k és 2,5 hüvelykes SSD-k kombinációjának telepítését, így hatalmas tárolókészletet hozhatsz létre. A 162 TB maximális nyers kapacitással (18 TB-os meghajtó x 9 rekesz) a DS923+ könnyedén megbirkózik a nagyméretű adattárolási igényekkel az adatmennyiségtől függetlenül.

 




Sokoldalú csatlakozási lehetőségek:

A DS923+ négy Gigabit Ethernet portot kínál Link Aggregation támogatással, ami jobb hálózati teljesítményt és redundanciát tesz lehetővé. Két USB 3.2 Gen 1 porttal és egy eSATA porttal is rendelkezik a külső eszközökhöz és bővítőegységekhez való zökkenőmentes csatlakozás érdekében.

 



Fejlett adatvédelem és biztonság:

A Synology átfogó adatvédelmi eszközkészletet biztosít, beleértve a RAID-konfigurációkat (RAID 0, 1, 5, 6, 10 és JBOD), a pillanatfelvétel-technológiát és az adattitkosítási lehetőségeket. Ezek a funkciók biztosítják az értékes adataid biztonságát és sértetlenségét, megvédve azokat a hardverhibáktól, a véletlen törléstől és az illetéktelen hozzáféréstől.



Felhasználóbarát DiskStation Manager (DSM) szoftver:

A DS923+ a Synology intuitív DSM operációs rendszerén fut, amely alkalmazások és funkciók sokaságát kínálja. A DSM lehetővé teszi a fájlmegosztás, az adatmentés, a multimédia streaming és a felhőszinkronizálás egyszerű kezelését, zökkenőmentes és problémamentes felhasználói élményt nyújtva.



Hatékony adatkezelés:

A DS923+ segítségével központilag kezelheted és rendszerezheted fájljaidat, biztosítva a könnyű hozzáférést és kooperációt a különböző eszközökön és platformokon. A DSM fejlett keresési és indexelési képességeinek köszönhetően könnyedén megtalálhatod az adott fájlokat vagy mappákat, értékes időt takarítva meg.

 



Skálázhatóság és rugalmasság:

A DS923+ bővíthető tárolási lehetőségeket kínál, lehetővé téve, hogy igényeid növekedésével növelhesd a tárolókapacitásodat is. Könnyedén hozzáadhatsz további meghajtókat vagy csatlakoztathatsz bővítőegységeket, így biztosítva, hogy tárolási megoldásod tökéletesen alkalmazkodjon változó igényeidhez.

 

Multimédiás streaming és tartalommegosztás:

A DSM számos multimédiás alkalmazást kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy médiatáradat több eszközön keresztül streamelhesd és élvezhesd. Emellett a DS923+ támogatja a Plex Media Server-t, amely menet közben átkódolja a médiát, és zökkenőmentes streaming élményt nyújt.

 



Megbízható biztonsági mentés és adat helyreállítás:

A Synology beépített biztonsági mentési megoldásai, mint például a Hyper Backup és a Snapshot Replication, rugalmas mentési és helyreállítási lehetőségeket kínálnak, hogy megvédhesd adataidat az előre nem látható eseményekkel szemben. Könnyedén ütemezheted biztonsági mentéseidet, replikálhatod adataidat távoli helyekre, és gyorsan visszaállíthatod fájljaidat vagy teljes rendszeredet, biztosítva az eszköz működésének folytonosságát.


Érdekel a Synology DiskStation DS923+ hálózati adattár!


Érdekelnek az új készletes hálózati adattárolók!