powered by www.bluechip.hu

WD Se Opcionális tároló NAS és nagy kiterjedésű architektúrákhoz

Az első, vállalkozások számára készült merevlemezek a robbanásszerűen növekvő, horizontálisan skálázható adatközpont rendszerek piacára

by Zulu
2013. July 08. 18:38
A WD Se adatközpont kapacitású merevlemez-meghajtója ideális nagy kiterjedésű architektúrákhoz, a teljesítmény, a megbízhatóság és a munkakapacitás költséghatékony kombinációját nyújtja, ugyanakkor megőrzi a valódi vállalkozás osztályú design keménységét. Az Se a legalkalmasabb a kötegelt felhő tárolókhoz, a duplikált környezetekhez, a tartalomszolgáltató hálózatokhoz (CDN), a nagy kiterjedésű hálózatra csatlakoztatott tárolókhoz (NAS), a biztonsági mentéshez és az archiváláshoz.

My Passport® Ultra™

Ultra kompakt kivitel automatikus és felhő alapú biztonsági mentéssel.

A My Passport Ultra USB 3.0 teljesítményt és nagy tárkapacitást kínál, letisztult kivitelben. A WD SmartWare™ Pro automatikus biztonsági mentés szoftver segítségével magára a lemezre vagy Dropbox™ fiókunkba menthetünk. Védje fájljait jelszavas védelemmel és hardveres titkosítással. A meghajtó védelmét 3 év korlátozott garancia és puha tárolótáska szolgálja. Ideális társ bárkinek, aki menet közben is szeretne hozzáférni digitális tartalmaihoz.