powered by www.bluechip.hu

A G.SKILL Trident Z5 RGB DDR5 nyerte a 2023-as Európai Hardver Díjat

by Péter
2023. June 22. 10:46
A nemzetközi Hardverszövetség a napokban két rangos díjjal jutalmazta a G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., Trident Z5 RGB DDR5 memóriasorozatát.
Megkapta a legjobb rendszermemória sorozat díjját és a nagyon várt legjobb overclocking memória díjját.


A G.SKILL egymás után már hetedszer zsebelte be a legjobb rendszermemória sorozat EHA-díjat zászlóshajójával a Trident Z memóriacsaláddal. 

A G.SKILL ezzel az eredménnyel rangos mérföldkőhöz érkezett. A G.SKILL továbbra is elkötelezett a legjobb minőségű és a túlhajtható teljesítményű memóriakészletek fejlesztése és gyártása iránt. Egyik fő célja, hogy folyamatosan ellássa a PC-rajongók és az overclocking közösségek igényeit.


A legjobb overclocking termék díj a G.SKILL azon elkötelezettségét igazolja, hogy az ebbe a családba tartozó memóriatermékeivel az overclocking közösség legmerészebb álmait is kiszolgálja. Teszi ezt azzal a szándékkal, hogy Trident Z5 RGB DDR5 sorozat memóriakészletekkel lássa el a rajongókat (gamer), hogy a felhasználók új magasságokba emeljék számítógépük teljesítményét, és kiaknázzák a rendszerükben rejlő lehetőségeket.

Érdekelnek a G.SKILL DDR5 díjnyertes memóriái!