powered by www.bluechip.hu

Acer professzionális monitorok

Az Acer monitorok széles választékát kínálja, melyekkel az üzleti környezet igényeit igyekszik lefedni.

by Zulu
2013. June 06. 16:14
Címkék: acer, monitorok
Szenzációs látványukkal az Acer professzionális B3 és V3 sorozat kategóriájukban a legjobb teljesítményt és stabil ergonomikus kivitelt kínál, hogy a kényelmet még hosszú használat alatt is képes legyen biztosítani.

Az Acer B3 és V3 professzionális monitorok különböző konfigurációkban és képernyő méretben kaphatók (17’’-től 27’’-ig), hogy képesek legyenek megfelelni bármely modern iroda követelményeinek.


 Az Acer B3 sorozat azoknak a profiknak készült, akik kivételes látványt és kényelmes használatot szeretnének hosszabb használati idő során is. A B3 monitorokat könnyen személyes elvárásainkhoz igazíthatjuk és gond nélkül integrálódnak bármilyen irodai környezetbe hasznos tulajdonságaik révén: hosszú digitális kábel, rugalmas magasság állíthatóság, dönthető, (függőlegesen és vízszintesen) elforgatható.

Az Acer V3 sorozat kényelmes alternatíva azon profik számára, akik a legjobb megtérülést keresik befektetésükön. Az Acer V3 sorozat kitűnő látványt és kényelmes használatot biztosít akár hosszú használat során is.

TN, IPS és VA panelek

Az Acer professzionális monitorok a legújabb LED technológiát biztosítják, a legjobb minőségű TN, IPS (In-Plane Switching) és VA (Vertical Alignment) Wide Viewing Angle (széles láthatósági szög) panel opciókkal.

Az IPS nézői a legkonzisztensebb és legpontosabb képernyőn megjelenő színeket láthatják a lehető legtöbb nézői pozícióból, és általában véve jobb minőségű képet kapnak, mint a hagyományos TN kijelzők esetében. Továbbá az IPS kijelzők tisztább képeket jelenítenek meg és a válaszidejük stabilabb.


Teljes digitális csatlakozás

A sokrétű vezérlés lehetősége fokozza az élményt, csakúgy, mint a bemeneti csatlakozók széles választéka, hogy a mai digitális forrásokkal könnyedén összekapcsolható legyen a kijelző. Az intelligens B3 és V3 kijelző sorozat több féle csatlakozási opciót kínál, pl.: DisplayPort, HDMI és hagyományos DVI/VGA.

Környezetbarát és pénztakarékos

A B3 és V3 professzionális sorozatoknál is használt Acer Eco-Display technológia garantálja, hogy a termék higanymentes, és hogy újrahasznosított és újra használt csomagoló anyagokat hasznosít. Olyan környezetvédelmi szabványoknak felelnek meg, mint az ENERGY STAR®, RoHS, EPEAT és TCO Certified, ezért az Acer monitorok minimalizálják a környezetre tett hatásukat és csökkentik a teljes birtoklási költséget is.

Minden Acer monitor Fehér LED technológiát használ, ami kizárja a veszélyes anyagokat és akár 68%-kal kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos CFFL kijelzőkhöz képest. Ezen felül a LED lámpák nem csupán kivételes megbízhatóságot és jelentős megtakarítást biztosítanak, hanem jobb teljesítményt is nyújtanak.


Acer eColor Management

Az Acer eColor Management technológia egy hatásos eszköz, mely révén a képek minősége jelentősen feljavítható. Az Acer eColor Management használatával az Acer professzionális monitorok képesek a teljesítmény jellemzőiket (fényerő, telítettség, kontraszt, stb.) gyorsan átállítani az adott látványi tartalomnak megfelelően, öt különböző módban: alap, szöveg, grafika, film és egyéni beállítás.