powered by www.bluechip.hu

Három új Genius egér, nemcsak játékokhoz

Új, kedvező árú egerek a Genius és a GX gaming sorozatban.

by Zulu
2013. June 13. 18:23
A Genius mindháromhoz definiált makrókat kínál, vagyis egy gombnyomással aktivizálható billentyűparancs sorozatokat. A makrókat az egérben lévő memória tárolja, így ha egy másik géphez csatlakoztatjuk, ott is használhatóak lesznek. A memória átmenetileg tárolja az egérműveleteket is, így azok akkor sem "vesznek el" ha a gép az USB porton éppen nem tudja fogadni őket. Az alkalmazott Omron mikrokapcsolók élettartama 8 millió kattintás, az USB kábeleik zsinórborításúak. A szokásosnál strapabíróbb kivitelük és az irodai alkalmazásokban is jól használható makrók miatt nem csak a játékosoknak ajánljuk őket.

GX Maurus X

A GX gaming sorozat új egerének a felbontása menet közben egy gombnyomással öt fokozatban (800/1600/2400/3200/4000 dpi) állítható. Váltás után az aktuális felbontást néhány másodpercre a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő ikon mutatja, ha ezt engedélyeztük.


A mellékelt CD-ről telepíthető, magyar nyelven is használható kezelőfelületen öt különböző profilban összesen harminc makrót definiálhatunk és megváltoztathatjuk az egér öt gombjához rendelt funkciókat. A gördítőgomb és a GX logó az egér hátán piros fénnyel világít. A kezelőfelületen a logó világításának intenzítása három fokozatban állítható, és a folyamatos világítás mellett szintén három villogást is választhatunk.


Természetesen a szokásos egérbeállítások (dupla kattintás, gördítés, stb.) is megadhatóak. A profilok nemcsak a makrókat, hanem minden egyéb beállítást is tárolnak. Az egér oldala csúszásgátló bevonatú, a csomagban tartalék egértalpat is kapunk. A jó kontaktus érdekében az USB csatlakozó aranyozott. 

Genius X-G500/X-G510

Új, kedvező árú egerek a Genius gaming sorozatban. A két típus műszaki paraméterei azonosak, csupán a külső kivitelükben térnek el egymástól.


Felbontásuk négy fokozatban (500/1000/1500/2000 dpi) állítható használat közben. Váltás után az aktuális felbontást nemcsak a képernyő sarkában megjelenő ikon mutatja, néhány másodpercig a világító dpi váltó gomb az adott felbontásnak megfelelő frekvenciával villog. A mellékelt CD-ről telepíthető magyar nyelven is használható kezelőfelületen három profilban összesen 21 makrót definiálhatunk. Megváltoztatható a nyolc egérgomb funkciója, a kék színű világítás intenzitása, és három fokozatban bekacsolható a villogás. A profilok minden beállítást tárolnak. Az egerek oldala csúszásgátló bevonatú.


Az egerek a többi Genius termékkel együtt a Bluechip webáruházában megvásárokhatóak ITT