powered by www.bluechip.hu

Turtle Beach újdonságok

Frissült az Ear Force kollekció

by Zulu
2013. July 05. 15:16
Az Ear Force sorozat ideális olyan PC gamereknek, akik még mélyebb játékélményt keresnek elfogadható áron.


Az Ear Force ZLa tökéletes maratoni RTS, FPS, vagy MMO menetekhez, de még PC VoIP/chat alkalmazásokhoz is. A ZLa ötvözi a magas minőségű sztereó hangzást, és a kristálytiszta kommunikációt egy keskeny és kényelmes kialakítású formában. 


A ZLa rendelkezik hangerőszabályzóval, 40 mm-es hangszórókkal, és magas minőségű hangzást biztosít zajszűrő fülpárnákkal. Ha komolyan foglalkozol játékkal, vedd komolyan a hangzást is, és szerelkezz fel egy ZLa-val.

A termék adatlapja és további információk ITT.


Ha nem hallod az ellenfél közeledését, megtanulhatod szeretni az újrakezdést, és a GAME OVER képernyőket, vagy szerezhetsz egy Turtle Beach P11-et, és legyőzheted az ellenfelet, Te választhatsz.


▪Erősített hangzás

▪Basszuserősítés

▪Mikrofon-monitorozás (saját hang ellenőrzése)

▪Független chat hangerőszíbályozás

▪USB áramellátás

A termék adatlapja és további információk ITT.


A Turtle Beach Call of Duty®: Black Ops II Ear Force Sierra Limited Edition headset teljesen fel van szerelve a harchoz programozható hangmódokkal, Dolby Digital térhatású hangzással, cserélhető hangszórótányérokkal, és egy csúcstechnológiájú vezérlőegységgel.


Rendelkezik hivatalos Call of Duty®: Black Ops II optimalizált hangbeállításokkal, és exkluzív színsémával és hangszóró tányérokkal, így ideális fegyver az ellenfél legyőzéséhez

A termék adatlapja és további információk ITT.