powered by www.bluechip.hu

Forma 1 2013

Minden Formula rajongó igényeit ki fogja elégíteni

by Blake Dashed
2013. July 16. 09:51
Címkék: codemasters, game, forma1
Az idén megjelenő játék, még élethűbb grafikával és vezetési élménnyel kecsegteti a rajongókat.
Az F1 2013 természetesen követi az idei pilóta-változásokat, így Lewis Hamilton már a Mercedes, Sergio Perez pedig a McLaren-Mercedes volánja mögött foglal majd helyet. De természetesen az új pályák és autók is megjelennek, ahogy az új szabályok is életbe léptek.

A megjelent gameplay jelenetek elég biztatóak. Ezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a grafika is fejlődött, a részleteket sikerült finomhangolni. A hangok is rendben vannak, már csak a kerékcserére leszünk kíváncsiak, illetve a versenyek előtti és utáni interjúk megvalósítására.



Ami viszont nagyon jó pont, az a Klasszikus-mód megjelenése. Ebben ugyanis a '80-as és '90-es években használt autókkal a klasszikus pályákon versenyezhetünk, ráadásul a kor legnagyobb sztárjaival: Nigel Mansell, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, Gerhard Berger, David Coulthard, Jacques Villeneuve, Eddie Irvine, Michael Schumacher, Damon Hill és Alain Prost - többek között. Nem kapunk semmilyen segítséget, a klasszikus és valódi old-school módon kell irányítanunk a járműveinket. A módot Championship, Time Trial és osztott képernyős multiban is játszhatjuk majd.

A játékban lehetőségünk lesz arra is, hogy olyan géppel versenyezzünk ami a régi kort idézi. Gondoljunk csak bele, M. Schumacher 2006-os V10-es gépe versenyez a 2013-as Forma 1-es gépek ellen. Nagyon csábító eddig a koncepció.

A játék minden platformra meg fog jelenni. A gépigényről egyenlőre még nincs hivatalos információnk.