powered by www.bluechip.hu

EpicGear a Gamescomon!

Az EpicGear is részt vesz az idei Gamescomon, Te ott leszel?

by Morzan
2013. July 31. 20:17
Az EpicGear az idei Gamescom alkalmával sok mindennel készül rajongóinak. Új játékok, a legújabb eszközök és megannyi nyeremény vár rátok!

Taipei, július 29. 2013, az EpicGear büszkén jelentette be, hogy a zárt együttműködés a híres 1337 Games kiadóval végre meghozza gyümölcsét, hiszen hamarosan debütál az új " first-person shooter" játékuk, az úgynevezett Tactical Intervention. Nem más mint Minh “Gooseman” Le, a Counter-Strike vezető fejlesztője kísérte végig a játék fejlesztését. A zárt béta teszt Steamen lesz majd elérhető a 2013 -as augusztus 22 -én megrendezett gamescomot követően.


Az EpicGear továbbá azt is bejelentette, hogy augusztus 22 -től 25 -ig a rajongók, akik meglátogatják az idei gamescomot, ami Kölnben kerül megrendezésre, kipróbálhatják az új first-person shooter játékukat az EpicGear legújabb termékeivel! A résztvevők játszhatnak a DeziMator gamer billentyűzettel, a MeduZa hybrid, dual szenzoros, a Blade precíz optikai egérrel, a rugalmas Skorpios kiegészítőt használva. Ha ez még nem lenne elég, lehetőség lesz megnyerni a rengeteg gamer eszközt, továbbá a megannyi hardwaret is, a 384m² -es B020, 8. csarnokában. Szintén lesz még egy 80m² -es  EpicGear gaming gear helyszín, ami nyitva áll az összes rajongó előtt a B040 10 -es csarnokában.


És ha ez még nem lenne elég, ajándékok és tombola is várható az idei gamescomon. Az EpicGear és az 1337 Games a hivatalos Facebook oldalukon és weboldalukon elképesztő hardware eszközöket ajándékoz majd oda a rajongóknak, amiknek az összértéke több mint $10,000. Augusztus 1 -től egészen a végéig lehet esélye a rajongóknak, hogy elnyerjék a legértékesebb eszközök egyikét.