powered by www.bluechip.hu

Acer Aspire Z Series - A felfedezés szabadsága

Bemutatjuk a vadonatúj Acer Aspire Z sorozat All-in-One (AIO) asztali PC-ket, melyek arra születtek, hogy simán és kompakt módon helyezkedjenek el a lakás bármelyik szobájában.

by Zulu
2013. August 02. 15:56
Az Aspire Z sorozat AIO-i azon ügyfelek számára készültek, akik az AIO kényelmes forma faktorát és dizájnját keresik azzal a megbízhatósággal és teljesítménnyel, ami minden Acer termékre jellemző.


Optimalizált surround hangzás

Igaz otthoni szórakoztató központ lévén, az Aspire Z sorozat minden tagja fel van szerelve Dolby Home Theatre megoldással. Ez a technológia nem csupán nagyszerű virtuális surround hangzás élményt nyújt, hanem automatikusan szintezi is a hangerőt, amikor az egyes források között váltunk, vagy éppen a webről hallgatunk valamilyen zenét, így előzi meg a hangerő hirtelen kiugrását.


Az Aspire Z3 sorozatba az Acer prémium Harman Kardon hangszórókat szerelt. Tisztább magas hangokkal és öblösebb mélyeivel ezek a hangszórók tovább fokozzák az Aspire Z3 szórakoztató képességét. 

Nagyfelbontású érintőképernyő

Az Aspire Z sorozat kiváló nézői élményt nyújt, hiszen az Aspire ZC LED hátsó-megvilágítású 19,5” képernyője és az Aspire Z3 Full HD 23” képernyője is 10 pontos multi-touch vezérlés opcióval érkezik.


Az érintőképernyős technológia a lehető legtermészetesebb és legintuitívabb módot kínálja a Windows 8 felfedezésének: 10 pontos multi-touch vezérléssel az ügyfelek mindkét kezüket használhatják a navigáláshoz, kezeléshez és akár rajzoláshoz is.

Elegáns dizájn

Az Aspire Z sorozat úgy készült, hogy illeszkedjen minden otthonba: elegáns matt keret futja körbe a képernyőt, finoman beleolvasztva a talapzatot, ami ezáltal képkeret dizájn jelleget kölcsönöz az eszköznek. 

 

A végtelenül egyszerű dizájnt még az is hangsúlyozza, hogy az Aspire Z sorozatban a talapzatok rendelkeznek egy kábel kampóval, hogy a kábeleket ügyesen el lehessen rejteni, így azok nem fognak összegubancolódni. Az audio jack, az USB 3.0 port, a kártyaolvasó és a bekapcsoló gomb az eszköz bal elülső oldalán található, így azonnal hozzá lehet férni az I/O portokhoz és az opcionális porvédő fedél segít, hogy a PC tiszta és rendezett maradjon, valamint segít megelőzni a por leülepedését akkor is, ha a PC nincs használatban.

Korlátlan kommunikáció

A jobb webes csevegés élmény érdekében a HD webkamera akár 20º-ban is állítható. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző méretű családtagok is optimális szemtől szembeni webes csevegés élményben részesüljenek.


Az Aspire Z sorozat AIO eszközei vezeték nélküli csatlakozási képességgel is rendelkeznek annak érdekében, hogy az ügyfelek oda helyezhessék őket a lakásban, ahova csak szeretnék. Ez továbbá lehetővé teszi az Acer számára, hogy az Acer Always Connect-et is integrálja készülékeibe. Ez a technológia automatikusan pásztázza és regisztrálja a leggyakrabban használt hozzáférési pontokat, és frissíti a weblapokat, emaileket és közösségi állapotokat is, így amikor az ügyfelek „felébresztik” a rendszert, máris azonnal látják a legújabb frissítéseiket.

 * A specifikációk modellfüggők, konfigurációnként eltérhetnek!