powered by www.bluechip.hu

Legyél TE a Gizmológia címlaplánya és NYERD MEG AZ iPhone 5-öt!

Keressük Magyarország legszebb lányát, aki a következő nyomtatott Gizmológia magazin címlaplánya lesz. Sőt! Egy éven keresztül Ő lesz a Bluechip háziasszonya.

by ToothPeeter
2013. September 20. 15:06
Címkék: gizmologia,
Mindig is hírnévre, csillogásra vágytál? Szeretnéd megmutatni a legszebb oldaladat országnak, világnak? Szeretnél egy profi portfóliót, hogy elindítsd modellkarriered? Vagy egyszerűen csak MEG AKAROD NYERNI AZ IPHONE5-ÖT?
Ha elmúltál 18 éves, JELENTKEZZ!

Keressük novemberben megjelenő magazinunk címlaplányát és a Bluechip webáruház háziasszonyát!

Nézzük, mit kell tenned azért, hogy TE legyél a Gizmológia magazin címlaplánya és a Bluechip háziasszonya egy éven át:

·         Küldj  magadról egy képet kedvenc elektronikai eszközöd társaságában (mobil, tablet, PC, egér, akármi) –TELEFONNAL, TÜKÖRBEN KÉSZÍTETT KÉPEKET IS KÜLDHETTEK, DE AZT A VERSENY SZEMPONTJÁBÓL NEM TUDJUK FIGYELEMBE VENNI!

·         A képet a marketing@bluechip.hu e-mail címre küldd el és töltsd fel a Bluechip facebook oldalára https://www.facebook.com/bluechiphu?ref=hl (ha még nem vagy követőnk, előbb LIKEolnod kell az oldalt, hogy a képet fel tudd tölteni).

·         A levélben ne felejtsd el megadni NEVED, TELEFONSZÁMOD, hogy értesíteni tudjunk, ha TE vagy a kiválasztott!

·         Légy minél szexibb, csinosabb, dögösebb! Mutasd meg nekünk, hogy látod magad, vagy hogy látnak mások a legszebbnek!

·         Mindössze 1 képet fogadunk el nevezőnként, így jól válaszd ki melyik legyen az!

·         Szakértőink a legjobb képekből összeállítják a döntő mezőnyét.

·         Kösd fel a „bugyit”, hiszen a stafétát Kozma Klaudiától, a 2012-es Miss International Hungary nyertesétől veheted át.

·         A facebookon keresztül lehetőség van a közönség által legjobbnak ítélt indulók döntőbe juttatására. Aki a kampány időszakában a legtöbb LIKE-ot gyűjti, szintén bejut a döntőbe!



És mindezt miért? Amit a hírnéven kívül nyerhetsz:
  • egy profi portfoliófotózást (stúdióban, profi fotóssal, profi eszközökkel)
  • 2 oldalas bemutatkozó cikket az újságban
  • és hogy tárgynyeremény is üsse a markod, kapsz tőlünk egy gyönyörű fehér iPhone 5-öt és kedvenc Angry Birds figurádat.
·         A verseny 2013.09.24-én kezdődik, lezárása 2013.10.24-én történik. A döntő mezőnyét 2013.10.25-én tesszük közzé.

·         Nyertest 2013.11.01-én hirdetünk

·         Magazinunk előző számát a következő linken lapozhatod át:  http://issuu.com/gizmologia/docs/gizmol_gia




Szerepelj TE a következő magazinunk címlapján!

További tudnivalók: A játékban kizárólag Magyarországon élő, 18. életévét betöltött lányok vehetnek részt. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A nyertes vállalja, hogy a Gizmológia magazin arcaként részt vesz a fotózásokon, együtt működik az oldal tartalmának kidolgozásában.