powered by www.bluechip.hu

Az MSI bejelenti az új ECO Sorozatú alaplapokat

Úttörő energiatakarékos alaplapok kompromisszumok nélkül

by Blake Dashed
2014. July 20. 20:42
Címkék: msi, alaplap
Az MSI, mint a világ vezető alaplap technológiájának gyártója, büszkén jelenti az úttörő új Intel alapú ECO sorozatú alaplapjait. Az MSI ECO sorozatú alaplapok a számítástechnikai találékonyság csúcsát jelentik a forradalmi PCB és szoftver tervezéssel, kevesebbet fogyasztva egy villanykörténél! 3 új modell kerül bemutatásra: MSI H97M ECO, B85M ECO és H81M ECO alaplapok.


Az MSI új ECO sorozatú alaplapok páratlan hatékonyságot kínálnak, akár 40%-kal energia hatékonyabbak, miközben 100%-os teljesítményt nyújtanak és 100%-ban kompatibilisek az összes 4. generációs Intel CPU-val és a négysebességű DDR3-as memóriákkal. Megbízható Gigabit LAN az Intel®-től, SATA 6Gb/s és USB 3.0 biztosítja a gyors tárolási lehetőséget és sokkal többet annál, az MSI ECO sorozatú alaplapok funkciók széles választékával rendelkeznek. 

A Guard-Pro és a Military Class 4 biztosítják az összes szükséges stabilitást, gondosan kiválasztott és alaposan tesztelt alkatrészekkel és anyagokkal. Az MSI új ECO sorozatú alaplapjai az Intel® 4. generációs Core processzoraival példátlan hatékonyságot érnek el, a lehetú legjobban teljesítenek, sok-sok funkcióval rendelkeznek függetlenül attól, melyik modellt választja. Az MSI ECO sorozat tökéletes megoldás adatközpontok, valamint rendszerintegrátorok részére.

40% energiamegtakarítás

Az MSI ECO sorozatú alaplapok a következő lépés az energiatakarékosságban, elérve az akár 40%-ot. Az ECO Tech Design egy úttörő hardveres megoldás, az egy villanykörténél kevesebb energiafogyasztás elérése érdekében! Mindezt a teljesen új, forradalmi energiatakarékos PCB tervezés tette lehetővé. A NYÁK tervezése hardver alapú vezérlés, levágva az összes alaplapi energiafogyasztót, mint az USB és SATA port, míg más megoldással táplálva őket, minimális, a működéshez szükséges alaplapi áram ellátással. A hardverek ellenőrzése alaplapi felügyelettel lehetővé teszi az irányításukat is készenléti üzemmódban.

100% teljesítmény

Az ECO sorozat forradalmi NYÁK tervezése megőrzi az optimális teljesítményt, mindeközben energiát takarít meg. Más energiatakarékos opciók nagyon befolyásolják a teljesítményt, mert áramcsökkentéssel csökkennek az órajelek is. az MSI ECO sorozatú alaplapok képesek a 100%-os teljesítményre, akármilyen energiatakarékos üzemmódban is működnek az adott pillanatban.

100% kompatibilitás

Nem kell aggódni a kompatibilitás kapcsán. Míg mások a nagy TDP processzorokat kizárva tudnak csak energiát megtakarítani, az MSI ECO sorozatú alaplapok támogatják az összes Intel® 4. generációs Core™, Pentium® és Celeron® processzort. Az energiatakarékos természetüknél fogva az MSI ECO sorozatú alaplapok optimizálva vannak az Intel® S és T sorozatú energiatakarékos processzoraival is. Nagy sebességű DDR3-as memóriákat is támogatva egy- és kétcsatornás üzemmódban is. 

ECO Center Pro

Az ECO Center Pro egy forradalmian új alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsolja a készülék ház ventillátorait, LED-jeit, PCI csatlakozóját, LAN portot, audio és video portokat, erőssen csökkentve ezek áramfelvételét. A további kényelem az ECO Center Pro 3 előre beállított üzemmódjaiban rejlik. Ezek segítségével könnyen testreszabhatunk ECO, Lounge és Szerver üzemmódokat. Mindezek bekapcsolásával 40% energiatakarékosság érhető el az ECO Center Pro segítségével. Az MSI összes nem-ECO sorozatú alaplapjához is kínálja az ECO Power-t, ami 29%-os megtakarítást jelent.

ECO gomb

Hatékonyság szabályozva. Az MSI ECO sorozatú alaplapoknál egy ECO gomb helyezkedik el magán a lapon, ill. a BIOS-ban. A gomb megnyomásával töltse be az alapértelmezett ECO üzemmódot, és elkezdhet energiát megtakarítani, miközben engedélyezi a legyakrabban használt funkciókat.

Megbízható és gyors Ethernet Intel® Gigabit LAN-nal

AIntel® Gigabit LAN hálózattal állandó kapcsolatban. Az MSI ECO Series alaplapok Intel® Gigabit LAN-nal rendelkeznek, stabil és gyors hálózati kapcsolatot valami alacsony CPU használatra optimalizálva.

Stabil és nagyon hatékony: Military Class 4 és Guard-Pro

Az MSI Guard-Pro a következő lépés az alaplap stabilitásának optimalizálásában, fejlett védelmi szinttel és csökkentett energiafogyazstással felvértezve. A speciálisan kialakított áramköri védelem segít megvédeni az MSI alaplapot a CPU túlmelegedése ellen, az USB eszközöket a rövidzárlat ellen, ESD védelem és EMI védelem csökkentik az interferenciát és zavarokat a felület növelésével. Nedvesség és hőmérsékletvédelem hozza a PCB minőség szintjét, míg a Military Class 4 szabvány garantálja a kondenzátorok (Dark Caps, SFC és Dark Chokes) ill. fojtótekercsek magasabb energiahatékonyságát ls stabilitását. Hála a tanúsítványnak sokkal jobb stabilitás és szélsőséges körülmények sem ártanak az MSI ECO sorozatú alaplapoknak.