powered by www.bluechip.hu

Airion - Az okos-táska

Sokszor merül a telefonod és mindig úton vagy? Ezt neked találták ki!

by Morzan
2015. July 03. 21:10
Címkék: táska
Az okostelefonok és egyéb elektronikai eszközök egyre fontosabb szerepet töltenek be mindennapjainkban, azonban készülékeink gyakran nem tudják biztosítani az általunk elvárt üzemidőt. És itt jön képbe az Airion!
Az Airion okos-táska a világ első olyan táskája, amely képes tölteni a eszközeinket teljesen vezeték mentesen, így a lehető legegyszerűbben tudunk megoldást nyújtani az eszközök limitált üzemidejéből fakadó problémára. A termékünk nem csak egy praktikus kiegészítője mindennapjainknak, hanem formabontó és különleges megjelenésével egy új irányvonalat mutathat a modern technológiák alkalmazási területeire és módjára.



Dizájn

Gondosan kiválasztott, természetes anyagokból állítottuk össze a táskát, hogy ne csak látszatra, hanem tapintása is tükrözze a magas minőséget, amit az Airion márkával képviselünk. Kívülről egyedül a logó szimbolizálja, a táskában rejlő értékes technológiát. Az ily módon megteremtett design és technológia harmóniája eredményeképp, a termék a mindennapok igazán szerethető és nélkülözhetetlen darabjává válhat.  Alapvetően két modellt mutatunk első körben be. Ezek három különböző szín-kombinációval lesznek elérhetőek.



Technológia

 A vezeték nélküli töltés automatikusan működésbe lép, amint készülékünket - az erre a célra speciálisan kiképezett - zsebbe helyezzük. A táskában elhelyezett akkumulátornak köszönhetően akár ötször is fel tudunk tölteni egy iPhone 6-os készüléket. Tervezésnél a használhatóság érdekében a táska súlyára is odafigyeltünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a komplett elektronikával felszerelt termék súlya nem haladja meg az 1,2 kg- ot.



Azonban, ma még kevés eszköz képes vezeték-nélküli töltést fogadni. Ezért fejlesztettük ki saját tok-kollekciónkat, ami képes felruházni eszközeinket a szükséges technológiával, hogy vezeték-nélküli töltést tudjon fogadni. A vezeték nélküli töltő-zseb mellett a táskába rejtettünk még két különálló female USB portot, hogy egyszerre akár több készüléket is tudjunk tölteni.



Küldetés és Jövőkép

Az Airion Smartbag piacra dobásával szeretnénk megalapozni cégünk ismertségét és egyben egy olyan alapot célzunk meg összegyűjteni, amivel a közeljövőben még több különleges terméket fejleszthetünk, amely nem csak felhasználóink mindennapjait könnyíti meg, de ezen mindennapjainkat egészíti ki egy gyönyörű és egyben praktikus kiegészítővel.