powered by www.bluechip.hu

Az Enermax piacra dobta a félmoduláris Marblebron

by Lizzy
2020. October 08. 13:13
Címkék: enermax, marblebron

MARBLEBRON


Az Enermax új tápegységet dobott a piacra. A MARBLEBRON egy nagy funkcionalitású, félmoduláris tápegység, amelyhez kifinomult tervezés párosul. A kiváló megbízhatóság érdekében 80 PLUS® Bronze minősítésű, így akár 88% hatékonyságra is képes, és fel van szerelve az első osztályú japán 105°C-os tartós elektrolit kondenzátorokkal. Mind emellett DC/DC kapcsolóüzemű feszültségátalakítókkal felszerelt a stabil, egyenletes teljesítményért, melyek tökéletesen teljesítenek a váltakozó terhelések alatt. A 120 mm-es nagynyomású ventilátort állandó alacsony fordulatszámon tartja a csendes 14 dB-es intelligens légszabályozással. 
A tápegység high-end alkatrészei és fejlett kialakítása révén pedig hosszútávfutó: non-stop működést biztosít és képes a folyamatos működésre 40°C-on.
A többszintű védőáramkör pedig leárnyékolja a tápegységet és a rendszert a rövidzárlat, túlfeszültség, alulfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés és váratlan túlfeszültség esetén is. 

A MARBLEBRON tökéletesen alkalmas rendszeres játékhoz vagy akár multimédiás és házimozi rendszerekhez egyaránt.Termék információk:

- 80 PLUS® Bronze tanúsítvány - Hatékony működés 88% csúcshatékonysággal, 230 Volt mellett
- Félmoduláris kialakítás, rugalmas, lapos kábelekkel könnyű kábelvezetés érdekében
- Erős 12V-os sín, akár négy PCI-Express csatlakozóval a legújabb high-end grafikus kártyák és több-GPU-s rendszerek meghajtásához
- DC/DC kapcsolóüzemű feszültségátalakítókkal felszerelt
- Hatékony +5V áramkör a teljes rendszer készenléti fogyasztásához (kevesebb, mint 0,5 W)
- Aktív teljesítménytényező javítás (PFC) 0,99-ig terjedő PF-értékkel
- Az Enermax magas minőségű alkatrészeket alkalmaz, köztük első osztályú japán 105°C-os elektrolit fő kondenzátort a maximális tartóssághoz és stabilitáshoz
- 120 mm-es nagynyomású ventilátor sűrített levegőárammal a gyorsabb hűtés érdekében
- SAC (Smart Air Control), csendes és tartós ventilátor forgatás. Hosszútávfutó: non-stop működés 40°C-on - Ipari szintű teljesítményért
- A többszintű védőáramkör pedig leárnyékolja a tápegységet és a rendszert a rövidzárlat, túlfeszültség, alulfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés és váratlan túlfeszültség esetén is.

MARBLEBRON 550W
MARBLEBRON 650W
MARBLEBRON 750W