powered by www.bluechip.hu

Miért válaszd a Wacom Cintiq Pro 27-et?

by gardonyik
2022. September 30. 14:04
Címkék: tábla, pro, cintiq, wacom, a

Az alábbi cikkben megfogalmazzuk, hogy miért érdemes a Wacom Citiq Pro 27-et választani a többi hasonló jellegű társa közül.


A tábla kezelése

A munkafolyamatok hatékonyságának továbbfejlesztése jellemzi ezt a típust. A szelektív érintés és intuitív vezérlés megkönnyíti a használatot. A gyors billentyű használata mellett van mód külső billentyűzet csatlakoztatásához is. A rácsos panelek és a tollal végzett érintési gesztusok gördülékenyebbé teszik munkát.


Stúdió minőség és a minőségi színteljesítmény

Az optimalizált színprofil lehetővé teszi a színek maximális színhelyességét. A színprofil mind Adobe RG-ben mind pedig DCI-P3 kiterjesztésben maximálizálható. A táblát mindemelett 10 bites színmélység jellemzi.

Új kialakítású toll

A harmadik generációs Wacon Pro Pen technológiának köszönhetően a preferenciák és opciók maximálisan kiaknázhatóak. A markolat, az oldalsó kapcsolók és a súly ötvözete a tökéletesen ergonomikus tartásnak. A tollhegy formája is úgy változott, hogy az felhasználóbaráttá tegye az élményt. A legalacsonyabbtól állítható tollnyomás erősség segíti a lehető legprecízebb végeredményt.


ERGONOMIA

Asztali integráció

¼” csavarfuratok állnak rendelkezésre harmadik eszközök csatlakoztatásához például kamera (élő közvetítés), mikrofon és LED lámpa. Hosszabbító asztal (ez külön megvásárolható hozzá) segítségével van mód tárolni a tárgyakat pl. billentyűzet, telefon és notebook. A tovább fejlesztett illesztőprogram is a könnyebb felhasználást támogatja.


Stabilitás, fixálás

Egy külön megvásárolható állvánnyal még inkább fokozható a folyamatos használat melletti kényelem. VESA rögzítéssel is kompatibilis a tábla, valamint hozzákapcsolhatóak más eszközöktől származó karokkal és tartókkal.

Mi a különbség a korábbi verziókhoz képest?

A mostani verzió a valaha volt legjobb kijelző. Stúdió minőséget képvisel, amely támogatja a mozgóképeket és a fotókat nyomdai szabványoknak megfelelően.


Továbbfejlesztett kialakítás

Az újabb modell egyesíti a funkcionalitást a kényelemmel. A funkciók a munkafolyamatok javítása okán jöttek létre, ilyen például az ergonomikusabb ExpressKeysTM.


Hatékonyabb helykihasználás

A vászonméret nagyobb, viszont mégis kevesebb helyet foglal az asztalon. Jelentősen csökkent a helyigény a Pro 24-hez viszonyítva.

Fenntarthatóság

FCS tanúsítvánnyal rendelkező papír csomagolóanyag. Újrahasznosított és fenntartható anyagok, ahol csak lehetséges.