powered by www.bluechip.hu

Hozd létre, irányítsd és fejleszd játékstílusodat az új Razer Basilisk V3-mal!

Razer Basilisk V3 gamer egér

by Julie
2023. February 01. 07:03
Alakítsd személyes igényeidre ezt az ergonomikus játékegeret a legjobb teljesítmény elérésének az érdekében. A 10+1 programozható gombbal, az intelligens görgővel és a Razer Chroma™ RGB-vel itt az ideje, hogy a magad módján lépj be a játékokba.


RAZER™ HYPERSCROLL KERÉK

11 könnyen elérhető gombon keresztül  adhatod hozzá az összes makrót és másodlagos funkciót, beleértve az elismert többfunkciós triggert is – az olyan alapvető műveletek végrehajtásához, mint a push-to-talk, a ping és egyéb különleges felhasználási módok.


TÖKÉLETES GÖRGETÉS

A legújabb görgetőkerék-innováció a funkcionalitás új szintjét kínálja, amibe biztosan beleszeretsz. Tenyerelj rá a Basilisk V3-ra és használd a kétféle görgetést a nagyobb rugalmasság érdekében, és a legmodernebb intelligens funkciókat, melyek között automatikusan válthatsz a valódi zökkenőmentes használat érdekében.


VIRTUÁLIS GYORSÍTÁS

Ha bekapcsolod a Razer Synapse funkciót, akkor növelheted az egér görgetési sebességét, minél gyorsabban görgetsz, annál gyorsabban navigálhatsz a hosszadalmas dokumentumok és cikkek között is.


LÉPJ BE A 11 RAZER™ CHROMA RGB VILÁGÍTÁSI ZÓNÁBA ÉS HAGYD, HOGY ELVARÁZSOLJANAK A SZÍNEK

Élvezd a Razer Basilisk V3 dicsőségét, miközben testre szabod az egyes zónákat több mint 16,8 millió színből és számtalan fényeffektusból, miközben az egér dinamikusan együttműködik a több mint 150 Chroma-integrált játékkal.


További részletek az alábbi oldalon találsz: >> https://www.bluechip.hu/termek/razer-basilisk-v3