powered by www.bluechip.hu

Megfizethető frissítés mindenki számára!

Silicon Power Ace A55 2TB SSD

by Julie
2023. March 17. 12:00
Az Ace A55 kiváló minőségű termék és mindazonáltal pénztárcabarát is.
Az egyik legköltséghatékonyabb SSD-modell a piacon. Fejlett SATA III 6Gb/s interfészével és megfizethető árával most könnyedén frissítheted régi számítógépedet anélkül, hogy vagyonokat költenél a géped tuningolására.

Az idő pénz, ne pazarold el! 
Érdekes módon a 21.században sem tört annyira előre a számítástechnika a felhasználók számára, hogy mindenkinek egy gyors gépe lehessen megfizethető áron - egészen mostanáig. A Silicon Power Ace A55-ös SSD-ével itt az ideje, hogy megszabadulj régi merevlemezedtől és válts jó áron most rendkívül gyors SSD-re. A SATA III 6Gb/s interfésszel meghajtott ACE A55 másodperceken belül képes elindítani a számítógépet vagy elindítani programjaidat, hogy minden használatba vételekor időt spórolhass meg. 



Gyerekjáték frissítés és beszerelés laptopodba! 
A számítógép frissítése csupán gyerekjátéknak tűnik ezzel az SSD-vel, hiszen 3 lépésben beszerelhető a laptopokba- ehhez nem kell technikusnak lenned.



Szívós és buzgó.
Eredeti vezérlővel és 3D NAND-vel felszerelt Ace A55 nem csak a stabilitást és a tartósságot garantálja, hanem kimagasló teljesítményt nyújt, amely 10 másodperces gyors rendszerindítást, rövidebb alkalmazásbetöltési időt és gyorsabb adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Akár internetezel, akár egy jó filmet nézel, vagy papírmunkáidat kell elvégezned, az Ace A55 zökkenőmentes, gyors élményt nyújt minden esetben. 



BBM - a hibák stimulálásáért! 
A BBM mechanizmusa észleli és megjelöli azokat a blokkokat amik rosszul működnek a rendszerben, annak érdekében, hogy elkerülhesd a tárolást ezekben a hibás blokkokban és kiküszöböld vele a hozzáférési hibákat. De, ha ezen is átmenne egy-egy olyan blokk ami nem tenne jót a gépnek, abban az esetben sem kell félni mert biztonsági rendszere megakadályozza, hogy a sikertelen törlésből eredő adatvesztés előforduljon. 



Könnyű és okos mint egy jó feleség
Az ACE A55 az egyik legkönnyebb és legvékonyabb SSD jelenleg a piacon a maga kategóriájában. Tökéletesen ütés- és rezgésálló, mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket hiánytalanul megfelel a laptopok mobilitásának és annak igényeinek. Smart felügyeleti rendszere és ECC (Error correction code) avagy hibajavító kód technológiájával felszerelve magasabb adatátvitelt és biztonságot ígér minden használójának. 



Belső automatikus másolási technológia
Az Ace A55 automatikus másolási technológiája lehetővé teszi az automatikus másolást az SLC gyorsítótárból a 3D NAND Flash, a vezérlő vagy a DDR használata nélkül. Ez a vezérlő és a DRAM munkaterhelését csökkenti így támogatja a nagyobb hatékonyságod bármilyen munkáról is legyen szó gépeden. 



SP Toolbox ingyenes állapotfigyelő alkalmazás 
SSD-d állapotát könnyen nyomon követheted a hozzátartozó ingyenesen letölthető szoftveren keresztül. Futtass vele teljesítményteszteket és tudj meg még többet kedvenc SSD-d állapotáról, funkcióiról és annak értékeléseiről , valamint részletes információkat (kapacitás, eszköz hőmérséklet és még sok érdekes információ).

Megveszem!