powered by www.bluechip.hu

2022 legjobb memóriája - a G.skill overclocking!

2022 legjobb overclocking memóriája

by Julie
2023. March 23. 11:28
Címkék: g.skill, g-skill, a, 2022, , -
Örömmel jelentjük be, hogy a G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., a nagy teljesítményű overclock memória és PC-alkatrészek világvezető márkánkat 2022-ben az év legjobb memóriájának választották.




Pár szót a megnevezett vezető e-kereskedelmi platformokról. A Mindfactory Németországban a Cowcotland pedig a francia piac technológiai média vezére, így igazán megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen széleskörben elfogadott márka képviselői és forgalmazói lehetünk Magyarországon.


A csúcsminőségű és nagy teljesítményű overclocking memória kifejlesztésére tett erőfeszítések révbe értnek látszanak a G.skill International Enterprise Co. életében, mikor az „Év Gyártója 2022” és a „Cowcotland Readers Awards 2022” díjra választották. A díjnak azért is örülünk, mert nem mások díjaztak, mint maguk a vásárlók akik testközelből ismerhették meg a G.skill kifinomult és igényes technológiáját.




Szeretnénk megosztani örömünket és ezt a megtiszteltető hírt kedves olvasóinkkal és követőinkkel, és külön köszönetet mondani azoknak akik már bizalmat szavaztak a G.skill termékeknek és ezáltal Nekünk is, mint magyarországi disztribúció.


Megnézem a G.skill memória kínálatot!