powered by www.bluechip.hu

MWC 2013 - ASUS újdonságok

A PadFone Infinity és a Fonepad.

by Zulu
2013. February 28. 10:49
Az ASUS új termékeit mindig nagy kíváncsiság övezi, hiszen csúcskategóriás termékeik jó alternatívát nyújtanak a drágább élvezeteket keresőknek. Az idei Mobilkongresszuson sincs ez másképp, ráadásul két igazán szép darabbal bővült a gyártó portfóliója.

Az idei MWC-re teljesen megújulva érkezett az ASUS, így itt mutatták be az új Padfone-t.  Az unibody ház kívülről is szemet gyönyörködtető, de a belsőben sem fukarkodtak a tervezői. A Full HD felbontással, 5 colos képátlóval szerelt telefon Snapdragon 600-as négymagos processzorral érkezik, a RAM mérete pedig 2 GB lesz. A hozzá tartozó dokkoló 10,1 colos és 1920x1200 pixeles felbontású, mellyel könnyen táblagéppé alakíthatjuk telefonunk.


Másik újdonságuk a Fonepad, mely a fenti termékhez képest nem lesz drága, így kifejezetten a népszerű, olcsó, de minden igényt kielégítő táblagépek vonalán lép színre. A 7"-os méretben érkező tablet telefonálásra is alkalmas, a kérdés továbbra is, hogy ki akar magából hülyét csinálni, ám a trend erre halad, a phabletek (phone+tablet) létező fogalom, minden gyártó errefele tendál…


Ezen túllépve viszont egy igazán remek eszközt kapunk: Atom Z2420 egymagos processzor, 1 GB RAM, 1280x800-as felbontású LED IPS panel, 3 megapixeles hátsó kamera, Android 4.1, 8 vagy 16GB-os háttértár és körülbelüli 60 ezer Ft-os ár jellemzi majd idehaza a készüléket.